Greatking
Admin
Discord
greatking
- Cinsiyetiniz
- Bay
- Şube
- Bursa
Türkiye'nin köklü topluluklarından biri olan OynFrm.com, 14 Ağustos 2012 tarihinde internet dünyasına adım atmıştır. Kurulduğu günden bu yana çevrimiçi oyunlar, webmaster ekosistemi, yazılım, teknoloji ve donanım alanlarında nitelikli bilgi paylaşımını hedeflemektedir.
Yönetim ekibimizin ve yetenekli üyelerimizin geliştirdiği veya derlediği özel araçlar sayesinde, aradığınız pek çok dijital kaynağa buradan güvenle ulaşabilirsiniz.
Eğer siz de oyun kültürü, webmaster dünyası, programlama veya donanım konularında bilgi birikimine sahipseniz; topluluğumuza amatör veya profesyonel seviyede katkıda bulunmak için yönetim ekibimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Yeni yeteneklere kapımız her zaman açıktır.
Amacımız ve Hizmetlerimiz
OynFrm, temel olarak dijital dünya tutkunlarını tek bir çatı altında toplamayı amaçlar. Kullanıcılarımıza güncel oyun rehberleri sunmak, modifikasyon ve araç paylaşımları yapmak, teknik sorunlara hızlı çözümler üretmek ve herkesin kendini geliştirebileceği güvenilir bir ortam sağlamak en büyük önceliğimizdir.Yönetim ekibimizin ve yetenekli üyelerimizin geliştirdiği veya derlediği özel araçlar sayesinde, aradığınız pek çok dijital kaynağa buradan güvenle ulaşabilirsiniz.
Topluluk Yapımız
Kullanıcı kitlemizin büyük bir çoğunluğu Türkiye'den katılım sağlayan aktif internet kullanıcılarıdır. Forumumuz; rekabetten çok dostluğun, yardımlaşmanın ve bilgi paylaşımının öne çıktığı sıcak bir atmosfere sahiptir. Yeni katılan bir üyeden yıllarını vermiş bir emektara kadar herkes OynFrm ailesinin değerli bir parçasıdır.Ekibimiz ve Kariyer Fırsatları
Platformumuzun gelişimi, dijital dünyada ciddi vakit geçiren ve topluluğa rehberlik eden deneyimli yönetim kadromuz tarafından sürdürülmektedir.Eğer siz de oyun kültürü, webmaster dünyası, programlama veya donanım konularında bilgi birikimine sahipseniz; topluluğumuza amatör veya profesyonel seviyede katkıda bulunmak için yönetim ekibimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Yeni yeteneklere kapımız her zaman açıktır.
İpucu
OynFrm olarak vizyonumuzu sizlerin geri bildirimleriyle şekillendiriyoruz. Forum deneyiminizi daha iyi hale getirebilmemiz için görüş, öneri ve şikayetlerinizi bizimle paylaşmaktan lütfen çekinmeyin.
Son düzenleme: