Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çıkış Tarihi Lou’s Lagoon 27 Ağustos 2026’da PS5’e Geliyor: Uçuş, İnşa ve Keşif Detayları

Çıkış tarihi bilgisi.
Discord greatking
Cinsiyetiniz
Bay
Şube
Bursa
Lou’s Lagoon, 27 Ağustos 2026'da PlayStation 5 için çıkacak. Oyuncular, fırtına sonrasında kaybolan Amca Lou'yu arayan genç bir pilotu yönetirken deniz uçağıyla adalar arasında seyahat edecek, kaynak toplayacak, üretim yapacak ve Limbo takımadalarındaki yerleşimlerin yeniden ayağa kalkmasına yardım edecek.

Ana oynanış döngüsü​

Deniz uçağı yalnız ulaşım aracı olarak kullanılmıyor. Adalar arasındaki uçuşlar, hava görevleri ve denemeler yeni parçalar ile boya seçenekleri kazandırırken; karaya inildiğinde kaynak toplama, üretim, keşif ve karakterlerle etkileşim öne çıkıyor.

Oyuncuya erken aşamada kendi tropik alanı veriliyor. Burada küçük bir sahil kulübesinden daha geniş bir eve kadar yapı kurmak, mobilya yerleştirmek ve alanı ilerledikçe geliştirmek mümkün olacak.

Karakter ve uçak özelleştirmesi​

Karakter oluşturucuda saç, kaş, ten tonu, göz rengi, yüz kılları ve yüz işaretleri gibi seçenekler bulunuyor. İlerleme sırasında yeni kıyafetler açılabiliyor ve görünüm mağazalarda değiştirilebiliyor.

Deniz uçağında ise gövdenin farklı bölümleri için parçalar ve sprey boyalar kazanılıyor. Böylece uçuş performansıyla birlikte uçağın görünümü de oyuncunun tercihine göre şekillenebiliyor.

Adalar ve yeniden inşa görevleri​

Tanglebloom, fırtına sonrasında iş yerleri kapanan canlı bir merkez olarak tanıtılıyor. Buradaki Charney topluluğuna yardım ederek dükkânları yeniden açmak ve çevredeki küçük adaları keşfetmek gerekecek. Boulderia ise dev bir yengecin sırtında yer alan, şeker kristalleri çıkaran Gorplinlerin yaşadığı daha sert bir bölge olacak.

Standart ve Deluxe sürüm farkı​

Standart sürüm temel oyunu içerirken Deluxe Edition aynı gün satışa çıkacak. Deluxe pakette karakter için özel Lifeguard kıyafeti, deniz uçağı için bubble-engine yükseltmesi ve sahil temalı eşya seti bulunacak.

PS5 özellikleri​

• Daha kısa yükleme süreleri için PS5 SSD desteği.
  • Keşif, üretim ve inşa sırasında DualSense dokunsal geri bildirimleri.
  • Kaynak toplama eylemlerinde uyarlanabilir tetik kullanımı.
  • 4K HDR görüntü çıkışı desteği.

Gereksinimler
Platform: PlayStation 5
Çıkış tarihi: 27 Ağustos 2026

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri