Herkese selam arkadaşlar. House of Legacy için kendi oynanışım boyunca biriktirdiğim ve hazırladığım Türkçe çeviri dosyasını paylaşıyorum.
Oyunun son evrelerine kadar geldim ve karşınıza çıkacak neredeyse her şeyi kapsayan, yaklaşık 10.000 kelimelik büyük bir çeviri havuzu oluşturdum. Oyunu artık oynamayı bıraktığım için kalan ufak tefek yerleri tamamen bitiremedim; ancak bu dosya sayesinde oyunun son aşamalarına kadar çok büyük bir kelime tasarrufu sağlayacak ve hikayenin/mekaniklerin keyfini Türkçe olarak çıkarabileceksiniz.
Siz son evrelere gelene kadar her şey zaten Türkçe akacak, sonrasında henüz çevrilmemiş bir yere denk gelirseniz uygulama arka planda otomatik olarak çevirmeye devam edecektir.
Oyunun son evrelerine kadar geldim ve karşınıza çıkacak neredeyse her şeyi kapsayan, yaklaşık 10.000 kelimelik büyük bir çeviri havuzu oluşturdum. Oyunu artık oynamayı bıraktığım için kalan ufak tefek yerleri tamamen bitiremedim; ancak bu dosya sayesinde oyunun son aşamalarına kadar çok büyük bir kelime tasarrufu sağlayacak ve hikayenin/mekaniklerin keyfini Türkçe olarak çıkarabileceksiniz.
Siz son evrelere gelene kadar her şey zaten Türkçe akacak, sonrasında henüz çevrilmemiş bir yere denk gelirseniz uygulama arka planda otomatik olarak çevirmeye devam edecektir.
Kurulum ve Çeviri Dosyasını İçeri Aktarma:
- Aşağıdaki linkte bulunan YouTube videosunun açıklama kısmındaki otomatik kurulum uygulamasını bilgisayarınıza indirin. İhtiyacımız olan asıl program budur; bu program olmadan maalesef yama çalışmaz. Uygulamanın amacı, çeviri sistemini sizin hiç uğraşmanıza gerek kalmadan otomatik olarak kurması ve çevrilen metinlerin oyuna sorunsuz bir şekilde aktarılmasını sağlamasıdır.
Gerekli Video Linki: - Uygulamayı açtıktan sonra oyunun ana .exe dosyasını seçin.
- Uygulamanın üst kısmındaki "Otomatik Eşleştirilen Araçlar" panelinde gerekli kütüphane kurulum ayarlarını yapın ve sol taraftaki kütüphane, eklenti kutucuklarının tikli olduğundan emin olun.
- Kurulumu tamamladıktan sonra, uygulamadan "İçeri Aktar" (Import) seçeneğine tıklayarak benim paylaştığım 10 bin kelimelik metin dosyasını yükleyin.
İndirİndirme bağlantısı: drive.google.com