Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

House of Legacy — Türkçe Yama Paylaşımı (Büyük Oranda Çevrili & 10 Bin Kelimelik Çeviri Havuzu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chuu

ofacemisi
Cinsiyetiniz
Bay
Şube
Tunceli
Herkese selam arkadaşlar. House of Legacy için kendi oynanışım boyunca biriktirdiğim ve hazırladığım Türkçe çeviri dosyasını paylaşıyorum.

Oyunun son evrelerine kadar geldim ve karşınıza çıkacak neredeyse her şeyi kapsayan, yaklaşık 10.000 kelimelik büyük bir çeviri havuzu oluşturdum. Oyunu artık oynamayı bıraktığım için kalan ufak tefek yerleri tamamen bitiremedim; ancak bu dosya sayesinde oyunun son aşamalarına kadar çok büyük bir kelime tasarrufu sağlayacak ve hikayenin/mekaniklerin keyfini Türkçe olarak çıkarabileceksiniz.

Siz son evrelere gelene kadar her şey zaten Türkçe akacak, sonrasında henüz çevrilmemiş bir yere denk gelirseniz uygulama arka planda otomatik olarak çevirmeye devam edecektir.

🛠️ Kurulum ve Çeviri Dosyasını İçeri Aktarma:​

1. Aşağıdaki linkte bulunan YouTube videosunun açıklama kısmındaki otomatik kurulum uygulamasını bilgisayarınıza indirin. İhtiyacımız olan asıl program budur; bu program olmadan maalesef yama çalışmaz. Uygulamanın amacı, çeviri sistemini sizin hiç uğraşmanıza gerek kalmadan otomatik olarak kurması ve çevrilen metinlerin oyuna sorunsuz bir şekilde aktarılmasını sağlamasıdır.👉 Gerekli Video Linki:
  2. Uygulamayı açtıktan sonra oyunun ana .exe dosyasını seçin.
  3. Uygulamanın üst kısmındaki "Otomatik Eşleştirilen Araçlar" panelinde gerekli kütüphane kurulum ayarlarını yapın ve sol taraftaki kütüphane, eklenti kutucuklarının tikli olduğundan emin olun.
  4. Kurulumu tamamladıktan sonra, uygulamadan "İçeri Aktar" (Import) seçeneğine tıklayarak benim paylaştığım 10 bin kelimelik metin dosyasını yükleyin.
Artık hazırsınız! Sizin de son evrelerden sonra oynadığınız kısımlar otomatik olarak çevrilmeye devam edecektir. Keyifli oyunlar!

Eline sağlık, 10 bin kelimelik bir havuz oluşturmak gerçekten büyük emek. Özellikle kurulumu detaylıca anlatman ve otomatik çeviri desteğiyle entegre etmen çok faydalı olmuş. Paylaşım için teşekkürler, deneyecek olanlara şimdiden keyifli oyunlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri