Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Youtube Nedir?

Can Çevrimdışı

Can

01ofacemisi
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Discord
Arif Can#1936
YouTube Nedir?

1632244019131.png


YouTube, video barındırma web sitesi olarak geçmektedir ve merkezi Amerika Birleşik Devletlerindeki (USA - ABD) San Bruno, Kaliforniya şehrinde kurmuşlardır.
15 Şubat 2005'te 3 eski PayPal şirketinde çalışanları tarafından kurulmuştur. Kasım 2006'da Google tarafından satın alınan ve 1.80 milyar dolara satılmıştır. Günümüzde Google'ın yan kuruluşlarından biri olarak faaliyetine devam ediyor ve baya kaar etmektedir.
Site kullanıcılarına video yükleme, izleme ve paylaşma imkanı bizlere sunmaktadır ve herkes bir kez youtuber olmuştur. Medya şirketlerin hepsi ve kullanıcı üretimi videoların yüklenmesi için WebM, H.264 ve Adobe Flash video teknolojilerini kullanmaktadır.
Genel olarak sitede bulunan kategoriler video klipler, televizyon dizi,film videoları, müzik videoları, video bloglar, kısa özgün videolar ve eğitim videoları gibi içerikler bu sitede yayınlanmaktadır.
2014 yılından itibaren üyeye para kazandırma modeline geçilmiştir. Örneğin 1 milyon izlenen videodan 2 bin veya 20 bin amerikan doları arasında bir ödeme alırsınız. Ücret videonun konusunun türüne ve farklı algoritmalara göre değişir.​
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar