Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Xerath’a beş yıl sonra yeni kostüm geliyor

DMDarkMagicXx

04ofeditoru
pADvUN.jpg

Orta koridor şampiyonlarından Xerath, yaklaşık beş yıl sonra yeni bir kostüm sahibi oluyor. Dark Star Xerath, şampiyonun 26 Nisan 2015’te çıkan Kumların Muhafızı kostümünden sonraki ilk kozmetik ürünü olacak.

Xerath’ın Riot Games’in yeni çıkaracağı kostüm grubu olan Dark Star kozmetiği kategorisinde yeni bir kostümü olacak. Aynı zamanda Mordekaiser ve Malphite da bu kategoride yeni kostümler alacak. Event Horizon kozmetik evreninin bir parçası olan Dark Star’ın yanı sıra bu grupta Kozmik kategorisi de yer alıyor.

Bu setteki son kostüm ise Dark Cosmic Lux olacak. Kostüm adından da anlayacağınız üzere Dark Star ve Cosmic kategorilerinden elementler alacak. Lux’ın League of Legends’ın kostüm açısından en zengin şampiyonu olduğunu da belirtmek gerekiyor. Lux’ın kromaları saymadığımız takdirde şu anda 13 kostümü bulunuyor. Bu iki yeni kostümle bu sayı 15’e yükselecek.

Paylaşıldığından bu yana Dark Star kostüm çizgisinin Riot’ın en popüler kostümlerini barındırdığını belirtmek gerekiyor. Galaktik elementlerin ve estetik parçaların Kha’Zix, Orianna ve Thresh gibi ikonik şampiyonlara çok yakışması bu popülerliğin başlıca sebepleri arasında yer alıyor.

Dark Star Xerath ve yeni Event Horizon kostümleri League of Legends 10.6 Yaması ile oyuna dahil edilecek.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri