Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

WoW Private Server

Keser

04ofeditoru
Şube
Kayseri
Merhabalar arkadaşlar suan size WoW'un private serverini tanıtacağım fake değildir gerçektir inanmayanlar arastırabilir neyse konumuza geçelim;

Direk başlayacağım çünkü bu konuyu okuyanlar çabucak oyunu oynamak istiyordur eminim.Adım adım anlatacağım çok kolay olacaktır ama belirtmeliyim çok zahmetli bir iştir.

Oyunu Kurmak
1.Oyunu ilk önce indiriniz.--->
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

2.Yükleyiniz.
3.Bekleyin Download & Install Yapsın.
4.Biter bitmez açılan pencerede v3.3.5 olana kadar patch yüklesin.
5.v.3.3.5 Kadar patch yüklesin sonra hemen kapatınız yoksa oyunu 4.0.1 seviyesini getirir ve öyle olursa private server oynanmaz 3.3.5 olacak . !

Private Kurmak (Molten-WoW)Tavsiye Edilir .
1.Siteye Üye Olunuz.--->

2.Üyeliğinizi aktif etmeniz gerekir yani e-mail'e gelen aktivasyon mail'ine tıklayacaksınız.
3.Torrent'den indirmiyorsanız ve oyununuzu sağlam kazığa bağlamak istiyorsanız Torrent'den indirmeyin çünkü ben denedim buyurun patchler ama Torrent programıda güvenlidir yukarıda sadece torrentden indirmeyen indirmesin dedim Torrent kullanıcıları torrent'dende indirebilir .

İndirin açınız tek tek yükleyiniz yanlış patch yüklemek olmaz sizi uyarır.

Oyunu Private Yapmak;

1.Oyunu yüklediğiniz patchleri attınız eminsiniz v.3.3.5 olana kadar yapabilirsiniz .Yani kontrol ediniz.
2.''World Of Warcraft/Data/enUS/realmlist.wtf'' konumundaki dosyayı notepad veya text editor gibi bir dosya ile açın herşeyi silin ne görüyorsanız ve şunu yazınız.

set realmlist logon.molten.wow.com

3.Dosyayı kaydedin ve çıkın .
4.Oyunu WoW.exe ile açınız private serveri kullanmayabilirsiniz demiyeceğim çünkü yapınca launcher çalısmıyor.

Private Kurmak (Eternal-WoW)

1.Siteye üye olunuz.--->

2.Yine Üyeliğinizi Onaylayın.
3.Torrent'den indirmiyorsanız ve oyununuzu sağlam kazığa bağlamak istiyorsanız Torrent'den indirmeyin çünkü ben denedim buyurun patchler ama Torrent programıda güvenlidir yukarıda sadece torrentden indirmeyen indirmesin dedim Torrent kullanıcıları torrent'dende indirebilir .

İndirin açınız tek tek yükleyiniz yanlış patch yüklemek olmaz sizi uyarır.

1.Yöntem
1.Private Launcher'i İndiriniz.--->

2.Launcher yükledikten sonra masaüstünde simgesi çıkar.
3.Launcher'i açın WoW.exe'yi soracak neredeyse bulup gösterin.
4.Oyunu Private Launcher'den Oynayın.

2.Yöntem
1.Oyunu yüklediğiniz patchleri attınız eminsiniz v.3.3.5 olana kadar yapabilirsiniz .Yani kontrol ediniz.
2.''World Of Warcraft/Data/enUS/realmlist.wtf'' konumundaki dosyayı notepad veya text editor gibi bir dosya ile açın herşeyi silin ne görüyorsanız ve şunu yazınız.

set realmlist logon.molten.wow.com

3.Dosyayı kaydedin ve çıkın .
4.Oyunu WoW.exe ile açınız private serveri kullanmayabilirsiniz demiyeceğim çünkü yapınca launcher çalısmıyor.

Oyuna Her Zaman WoW.exe'den giriniz Launcherden asla . !

NOT:Molten WoW normal server'dır ama Eternal WoW PvP serveridir Direk 80 Lwl baslarsınız .

NOT:Patch 3.3.5 ' e kadar atılınca bitmiyor v.3.3.5.12340 Olması Lazım.

Bunlarda Resimler.

1)

2)

O kadar yazdım inş. anlamıssınızdır yukarıda 2 tane Private Kurmak dedim 2si ayrı serverdir ona göre.

+Rep İsterim
ka19.gif
rolleyes.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri