Greatking
Admin
- Discord
- greatking
- Cinsiyetiniz
- Bay
- Şube
- Bursa
Yönetimdeki herkesi selam ve saygılarımı sunuyorum.
2. Toplantı nerede yapılacağını öğrenmek ve kuralları okumak için
3. Toplantıya katılmayan arkadaşlar forumu hiçe saydığından cezalandırılacaklardır.
4. Toplantının amacı forumun disiplinini sağlamaktır.
5. Forum ilerlemeyi bırakıp olduğu yerde saymaktadır.
6. Forum ile ilgilenmeyen arkadaşlar lütfen forumdaki yönetim kısmını meşgul etmesinler.
7. Hiç bir Yönetim üyesi forumun gelişmesi için elinden bir gayret göstermemektedir.
8. Forumdaki amacları her ne ise bu bildirilip ona göre davrınalacaktır.
9. Toplantıya önemli bir sebebi olmadan katılmayan arkadaşlar rütbesi direk yeni üye olucaktır.
10. Yönetim kısmındaki arkadaşların katılmayacağı durumlarını bana pm ile bildirmeleri gerekmektedir.
11. Metin2 oyunu yüzünden forum ile bende 1.5 haftadır ilgilenemedim.
12. Güvendiğim yönetim arkadaşları da ben bırakır bırakmaz arkamdan yönetim işlerini ve yönetim kurallarını hiçe sayıp ilgisiz kalmışlardır.
TOPLANTIYA KATILMAYAN OYNFRM.COM DA HERHANGİ BİR YETKİSİ BULUNMAYACAK VE TAMAMEN VEDA EDECEKTİR.
TOPLANTI KURALLARI
1. Her hafta Cumartesi günü saat 21:00 - 22:00 arasında toplantı yapılacaktır.
2. Toplantı nerede yapılacağını öğrenmek ve kuralları okumak için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
3. Toplantıya katılmayan arkadaşlar forumu hiçe saydığından cezalandırılacaklardır.
4. Toplantının amacı forumun disiplinini sağlamaktır.
5. Forum ilerlemeyi bırakıp olduğu yerde saymaktadır.
6. Forum ile ilgilenmeyen arkadaşlar lütfen forumdaki yönetim kısmını meşgul etmesinler.
7. Hiç bir Yönetim üyesi forumun gelişmesi için elinden bir gayret göstermemektedir.
8. Forumdaki amacları her ne ise bu bildirilip ona göre davrınalacaktır.
9. Toplantıya önemli bir sebebi olmadan katılmayan arkadaşlar rütbesi direk yeni üye olucaktır.
10. Yönetim kısmındaki arkadaşların katılmayacağı durumlarını bana pm ile bildirmeleri gerekmektedir.
11. Metin2 oyunu yüzünden forum ile bende 1.5 haftadır ilgilenemedim.
12. Güvendiğim yönetim arkadaşları da ben bırakır bırakmaz arkamdan yönetim işlerini ve yönetim kurallarını hiçe sayıp ilgisiz kalmışlardır.
TOPLANTIYA KATILMAYAN OYNFRM.COM DA HERHANGİ BİR YETKİSİ BULUNMAYACAK VE TAMAMEN VEDA EDECEKTİR.
Son düzenleme: