forman
05ofciragi
Saray rütbesi denilen şey aslında karakter stat penceresini açtığınız zaman seviyenizin yanında görünen + rakamlı bir leveldir. Her saray rütbesi arttırmaya çalıştığınız zaman 50 cp ister ve bu başarılı olabilir başarısız olabilir tamamen şansınıza bağlı. Başarılı olursa +1 stat ve +1 level eklenir +96 ya kadar limiti vardır saray rütbeniz arttığı zaman karakterinizin kafasının üzerinde değişik semboller çıkar bu semboller her +16 da bir değişir şimdi size kavimlerin saray rütbesi almanız için gitmeniz gereken yerlerini göstereceğim
Pars Kavmi
Gittikten sonra ''Saray'' seçeneğine tıklıyoruz
ve gittiğimiz mekanın sonundaki bu adamı bulup saray rütbesi seçeneğine tıklıyoruz
Yılan Kavmi
Not: Yılan kavmi ittifak olduğu için ve yan çarım olmadığı için içerisine giremedim ama aynı parstaki gibi bir adam var ve aynı seçenekler onda da var
Ejder Kavmi
Ejderde yan çarım olması bir şanstı ve onunla içeriye girerek tekrar resim alabildim
ve son olarak +96 olduğu zamanki kafa üzerindeki sembol
Pars Kavmi
Gittikten sonra ''Saray'' seçeneğine tıklıyoruz
ve gittiğimiz mekanın sonundaki bu adamı bulup saray rütbesi seçeneğine tıklıyoruz
Yılan Kavmi
Not: Yılan kavmi ittifak olduğu için ve yan çarım olmadığı için içerisine giremedim ama aynı parstaki gibi bir adam var ve aynı seçenekler onda da var
Ejder Kavmi
Ejderde yan çarım olması bir şanstı ve onunla içeriye girerek tekrar resim alabildim
ve son olarak +96 olduğu zamanki kafa üzerindeki sembol