Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Pvp Serverinizi Güvene Alın

mmo

07ofyariscisi
Şube
Adana
Selamlar arkadaşlar.Günümüzde hemen hemen her yaştan herkes 1 aylık zevkine belki 2 aylıküyada yaz tatillik hevesle pvp açıyor.Tabiki herkesin hakkı var açmaya oynamaya.Npcler item kodları hazır pvp dosyaları paneller web tasarıları paylaşılır oldu.Bende biraz olayı güvenlik yönünden ele alıp sizlere yardımcı olmak istedim.

ADIM1:

Tarayıcı olarak internet explorerı tercih etmeyin etmemeye çalışın Mozilla Firefox ve ya Google Chrome tercih edin çünkü bunlar açıktır kodları ortadadır sitelerin hangi bilgilerinizi kaydedip arkada neler çalıştığını gösterir sizi uyarır.

ADIM2:

D-Dos saldırılarını engelleyin bu konuyu bi arkadaş paylaşmış bu konuda yeterince yardımcı olmuş size
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Adım3:

Panelinizi ilk kurduğunuz dosyaları, klasörleri ve klasör içindeki dosyaları iyi gözlemleyin. Zamanla onların yanında yeni php uzantılı dosyalar oluşabilir. Sitenizde bulunan açıktan dosya yedirebilir ve yedirdiği dosyalarla kendi yönetim panelini kurabilir. Dilediği oyuncuya ep yükleyebilir, hesap banlayabilir... Bende ilk etapta bu konuda çok mağdurdum ama bu tür şeyleri atlattık.

ADIM4:

Belkide her önlemi almamıza rağmen son olarak bir önlem daha almamız gerekirse.D-Dos u engelledik chroma geçtik.Ama yinede pvp dosyalarımızı şifreleyelim.Şifreleme işlemi belkide en son ama en önemli adım.Bunu resimli anlatayım:
İlk olarak source yi kurun ve rar içerisindeki seriali girerek full sürüme yükseltin.

Oluşturalan klasörden sourceyi açın:

bwm5v.jpg

bwm6h.jpg

bwm6u.jpg

bwm74.jpg

bwm77.jpg

bwm7k.jpg

SourceFull Link:

Source Virustotal Link :

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri