Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

PUBG 3. Yıl Dönümü Kozmetikleri Duyurusu

SaidBera0605

04ofeditoru
IFV3NT.jpg

Sevgili oyuncularımız,

23 Mart’ta PUBG resmi olarak 3 yaşına girdi! Son 3 yıldaki tüm desteğiniz için size teşekkür ederek başlamak istiyoruz. 2019, bizim için çok risk aldığımız bir dönemdi. Erangel gibi sevilen bir haritayı yeniden işleyerek, doğru hale gelebilmesi için çok fazla sevgi ve özen gerekiyordu, ancak birçoğunuzun sonuçtan memnun kalmasından mutluyuz. Ayrıca, PUBG’nin Battle Royale markasına yeni bir gerilim getiren en küçük haritamız Karakin’i de tanıttık.

Bu yeni ve yenilenmiş haritalarda gezinmeye yardımcı olmak için, hareket sistemlerimizi, tırmanabilmelerini ve çıkıntılara tutunabilmelerini sağlayacak şekilde geliştirdik ve oyuncuların kullanabileceği taktik seçeneklerini büyük ölçüde artırdık. Taktiksel olarak konuşursak, 2019’un Silah Ustalığı sistemi, tılsımlar ve amblemler sayesinde ilerlemenizi takip etmenizi sağladık.

2019’u PUBG için bir temel oluşturma yılı olarak gördük. Bundan sonra, son 3 yılda PUBG’yi bu kadar popüler yapan şeyleri geliştirmeye devam etmek istiyoruz. Bu harita güncellemeleri, yeni haritalar, yeni silahlar ve mekanikler, ayrıca Arcade modu için Ölüm Maçı gibi ek oyun seçeneklerini ve elbette en acil sorunlarınızdan bazıları için QoL iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içerecek.

Bu güncellemelerden ilki zaten konuşuldu! PUBG Partnerlerimizin yardımıyla, hepiniz güncellenmiş Vikendi’yi ilk kez görme fırsatı elde ettiniz. Tren istasyondan ayrılmadan önce son ayarlamaları sağlamak için testten aldığımız verilerinizi ve geri bildirimlerinizi inceliyoruz. Her yeni ve yenilenmiş haritanın eğlenceli ve heyecan verici yeni mekaniklerle, tamamen yeni bir deneyim getirmesini istiyoruz, bu yüzden topluluğumuzda test eden ve geri bildirim gönderen herkese çok teşekkür ederiz.

Topluluk, herhangi bir çevrim içi oyunun bel kemiğidir ve bu nedenle 3. yılı kutlamak da sizleri kutlamak anlamına gelir. Bu yüzden, dünyanın her yerinden PUBG Topluluğu üyelerinin sizin tarafınızdan oylanmak üzere, kendi kostüm tasarımlarını sunduğu ilk Topluluk Kostüm Tasarım Yarışmasını düzenledik.

Bu yarışmanın kazanan tasarımlarını, bu kutlama sırasında tüm PC ve Konsol oyuncularına ücretsiz olarak sunuyoruz. Kazananlar hakkındaki detaylar aşağıda bulabilirsiniz!

PUBG, 2017 yılının Mart ayından bu yana uzun bir yol kat etti ve hala yapılacak çok şey olduğunu anlıyoruz, ancak sizlerin yardımıyla küçük oyunumuzu alıp tüm zamanların en büyük oyunlardan birine dönüştürdük. Böyle bir başarının büyük bir sorumluluk getirdiğini biliyoruz ve bu yıl daha iyisini yapmak için çok çalışıyoruz.

2020 için çabalarımızı ve planlarımızı yakında paylaşmayı umuyoruz. Şimdilik bu inanılmaz yolculuğun bir parçası olduğunuz için bir kez daha teşekkür edelim. PUBG olarak, hepimizin 3. Yıl Dönümünü kutluyoruz!

-PUBG

3. YIL DÖNÜMÜ KAZANAN KOSTÜMLER

JZewTA.png

Kazanan kostümler, 3. Yıl Dönümü Eşya Kutusunun içinde:

• Kapüşonlu tasarımcısı: @KARAAGEKUN_KEI Bölge: JP
  • M416 kostüm tasarımıcısı: @DY_BUDDY Bölge: CN
  • Paraşüt kostüm tasarımcısı: @SEB34627111 Bölge: EMEA
  • PC Dağıtım Dönemi
    • 23 Mart (Pazartesi) – 23 Nisan (03:00)
    • 3. Yıl Dönümü Kostüm Seti, oyun içi dükkan’dan ÜCRETSİZ olarak bu tarihler aralığında alınabilecek!
      (Bu bir aylık dönem içerisinde hediyenizi envanterinize eklemeyi unutmayın!)
  • Konsol Dağıtım Dönemi
    • 26 Mart (Perşembe) 09:00 – 25 Nisan (Cumartesi) 08:59
    • Oyuna giriş yapan oyuncuların hesaplarına otomatik olarak eklenecektir.
  • (3. Yıl Dönümü Eşya Kutusu olarak, Özelleştir – Sandık sekmeleri altında bulabilirsiniz.)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri