Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vl 70 shadow priestim var.. aslında arenada fena değil ama sırf arena için dicipline olmayı denemek istedim. talent dizilimi hakkında fikir sahibi olabilmek için foruma göz attım ama bi kaç link dışında fazla örnek bulamadım. sırf bu örnekler için bir başlık olmalı diye düşündüm ve kendi talentımı koyarak başladım. lütfen siz de ekleyin ki incelyip fikir edinelim. teşekkürler..
Bu talentı kullanıyorum, bikaç puan değişik sadece seninkiyle
Mind Blastı çok kullandığım için cd sinin azalması önemliydi benim için, ona 5 puan verdim. Inner Focus da gayet güzel bir skill, kullanmanı tavsiye ederim. Shadow Resilience a 2 puan verdim Fakat Shadow Focus 3, Misery 4 puanda kaldı. Onlar da o kadar büyün kayıp değiller açıkcası.
güzel gibi görünen bir talent, hiç denemedim gerçi ama teoride fena görünmüyor.
Shadow Affinity en önemli talent burda bence, threat i 25% azaltıyor. Spellerin resist olmaması için Shadow Focus 5 puan burda. Improved Psychic Scream e ve Silence a vermedim. Improved Vampiric Embrace e de öyle, threat ten kaçınmak lazım
Hatta bu amaçla Shadow Power a da verilmeyebilir, ben 5 puan verdim gerçi bu tabloda. Shadow Resilience a da vermeyi gereksiz gördüm pve için. Discipline ağacında Wand Specialization a 5, Meditationa 1 puan verdim, cast ederken mana regen bir başka olur
Dediğim gibi pve talentı tamamen teorik, denemedim ama güzel görünüyor.