Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Paladin'e Yararlı Olabilecek Macrolar

SROSEVER

09ofoyuncu
Katılım
11 Yıl 14 Gün
Mesajlar
200
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Şube
Bolu
evet arkadaşlar ben Rogue oyuncusuyum ve ev arkadaşımda Retri Paladin kendi bölümümde benim için yararlı olabilecek macroları yazdım ve arkadaşımında özellikle 2v2 arenalarda yararlı olabilecek macrolarını yazmak istiyorum ve partnerinizin adını AAA sizin adınızı ise BEN olarak alıyorum.

PvP'de:

öncelikle paladin'in crit. tutan bir ability'si olduğunda cast'siz flash of light attığı için partnerinize veya kendinize büyük yarar sağlayacak 2 tane macro

/Target AAA
/Cast Flash of Light

kendinize ise

/Target BEN
/Cast Flash of Light

bu macrolar crit. tuttuğu anda yukarıda cast'siz heal atmamızı sağlıyacak simge gözüktüğünde kendinizi veya partnerinizi işaretlemeye gerek kalmadan Flash of light'ı yapıştırmanızı sağlıyor ve bence arenada el çabukluğu özellikle bizim gibi Brust Damage üzerineyseniz çok gerekiyor.

2.si Cleanse

/Target AAA
/Cast Cleanse

ve

/Target BEN
/Cast Cleanse

bu ability benim bildiğim kadarıyla posion effectleri kaldırıyordu ve 1-2 şeye daha yarıyordu partneriniz veya siz sıkışık durumdaysanız macronuza basmanız yeterli kendinizi veya onu seçmeniz gerekmez klavyeden işiniz bayağı kolaylaşır.

3.sü eğer işiniz brust damage'se bence bayağı yararlı olacak bi macro, eğer trinket'iniz varsa attack veren (ki brust damagede bence bayağı önemli CC süresinde diğerini kesmek için) trinket + avenging wrath'ı aynı anda basmanızı sağlıyor

/Cast Trinket ismi
/Cast Avenging Wrath

herkesin Avenging Wrath kullanıcağı yer farklı olabilir fakat Rogue CC'de olmayan rakibi stunda tutarken ikisini birden basıp adamı biran önce kesmeniz için bence iyi bir macro.

4.sü isteğe bağlı olarak (Manuel'de kullanılabilir ki biz öyle yapıyoruz) kendinize veya partnerinize Hand of Freedom'u kolayca atmanızı sağlar

/Target AAA
/Cast Hand of Freedom

ve

/Target BEN
/Cast Hand of Freedom

5. si ise sacred shield macrosu (Bu da Manuel olarak kullanılabilir)

/Target AAA
/Cast Sacred Shield

ve

/Target BEN
/Cast Sacred Shield

bu ise daha kısa sürede kendinizi veya partnerinizi seçmeden ona direkt olarak bu skilli kullanmanızı sağlar.

arkadaşlar paladin'in skill sayfası o kadar geniş tutulan bişey değil (partnerimden dolayı böyle diyorum) bu macroların hepsini kullanmak çok gerekli değildir ama hepsi size kolaylık sağlar yerleri kafanızda oturduğu sürece; yanlışım, hatam, eksiğim var ise veya eklemek istedikleriniz var ise sizi memnuniyetle dinlerim elimden gelen bu, herkese okuduğu için teşekkür ederim.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri