Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Oyuncu Spotlight - Henryabccba

Sevecen

06ofkalfasi
Şube
Erzurum
Bu ayki oyuncu Spotlight ABD forumlarda henryabccba üzerinde. O, tüm ihtişamıyla Age of Conan gösteren harika videolar bir dizi yarattı ve bugün o bize kendisi hakkında bir şeyler söyler.Forumlar Adı:

ABD forumlarında henryabccbaAna karakterin adı:

Zulüm sunucusu henryxHangi ülkeden geliyor?

Benim adım Çinli olduğumu ve Hong Kong'da yaşayan Henry Au olduğunuNe zamandır Age of Conan oynarken edilmiştir?

Ben Haziran 2008 tarihinden Age of Conan oynadım, ben Age of Conan güzellik, dövüş sistemi ve dünya PVP tarafından çekmiştir.Hangi playfield / zindan çok seviyorsun?

Kesinlikle Kuzey Çayır-Mera ve Chosain İli. Ben büyük bir haritada oynarken zevk, bana özgürlük ve dünya hissi değil, bir odaya verir. Haritaların atmosfer ve iklim 7/24 değiştirin. Zaten benim atı koşturup büyük bir zaman sahip, özel bir şey yapmanıza gerek yoktur. Bu arazi ve ekran görüntülerini alarak farklı yüzlerini keşfetmek için bir sevinç. Ben gerçek hayatta fotoğraf çekmek istiyorum, ve ben Age of Conan tek oyun olduğunu düşünüyorum filme gereken koşullar vardır. Dreamworld motoru GJ!Hangi sınıfı en oynamayı sever mi?

Guardian. Bruce Lee'nin efsanevi sözleri "Su akabilir veya çökmesine neden olabilir. Su ol, dostum. "Guardian sadece su gibi, kale olabilir, top, destekçisi ve taşıyıcı, değişen.Kural varyasyonları meydan dolu ve iyi bir tank, her mümkün yapabilirsiniz inanıyorum.Hangi sunucu üzerinde genellikle oynuyorsunuz?

Açık dünya PVP MMO için önemlidir, çünkü ben sadece, PVP sunucularında oynamak.Bu Zulüm sunucu ile birleşti önce Kimmerya sunucusu oldu.Tercih play-style (... PvP, mini oyunlar, baskın, Soloing) nedir?

Ben diğer oyuncular ile etkileşim olabilir bir şey oynamayı seviyorum ve online oyun oynamak için nedenidir. Arkadaşlarınızla bir amaca ulaşmak için sevinç paha biçilemez.Eğer bir lonca (hatta bir lonca lideri) üyesi misin? Eğer evet ise, kısa zamanda lonca tanıtmak ister?

Ben Zulüm sunucu Requiem Nex bir üyesiyim. No.1 lonca Rab Scaevacas ve Komutanı Pers önderliğinde. Biz de koordineli ekip çalışması, saygı ve iletişim yoluyla kendi aramızda mükemmel bir uyum için hedefliyoruz. Biz oyunda yaptığınız her şey iyileştirme bu yönde olması gerekir. Ailemize katılmaya bekliyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Age of Conan oynarken en epik komik ya da özel bir an neydi?

• Çoğu epik - Thoth-Amon ve Tavuk Killing
  • En komik - Küresel PVP ve Tapınak Bori arasında
  • En özel - Rol arkadaşıyla (Frank / Yuki) ile oynamaya ve ganked alma

Eğer Age of Conan ile ilgili bir fan sitesi / blog / wiki var mı?

Ben, youtube üzerinde bir AOC kanalı var sen videoları seviyorsunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eğer diğer oyuncular ile paylaşmak istediğiniz başka bir şey var?

Age of Conan mücadele, bağlar ve emotes çarpıcı grafik ve gerçekçi hareket yaratma vardır. Ben Funcom 3. kişi tekrar fonksiyonu, daha emotes ve zırh ve bağlar daha varyasyonlar tanıtmak umuyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri