Sevecen
06ofkalfasi

Herkese merhaba,
Bir ayın sonunda getiriyor yeni bir başlangıcı bir, ve bununla birlikte, yeni bir dünya patron dişlerinizi lavabo (ve kılıç, kama, ok, maces vb.) içine.
Temmuz ayının ilk haftası içinde, varlığı için bir göz dışarıda tutmak yeni bir alamet - İ söylentiler duydum bu bir tercih için çöllerde başka bir şey.
Çalışmasına devam eder ve 4.4 nedeniyle bazı diğer kaynaklar takım olduk durabileceği Zincirlerini Baskınlar yenilemek ileri bağlanabilir. Bu demektir ki biz söyleyeceğiz Zincirlerini Baskınlar önce geliyor Sarayı Cetriss - size vererek bir şey üzerinden oynamak için doğru ilerlerken Kademe 5. Bütün bu yeni aşama Baskınlar sunacak bazı eşsiz ve özel ödüller, daha sonra bahsedeceğim.
Verelim biraz daha ayrıntı üzerinde Zincirlerini Baskınlar. Baskınlar tam bir reworking geçerli Tier 1 baskınlar; Vistrix, Yakhmar, Şampiyonu Honorguard ve Kyllikki - dengeli ve yükseltilmiş olarak hareket etmek ilk Kademe 5 karşılaşmalar.
Ölçüde Zincirlerini elden karşılaştırılabilir ile neler yapıldığını Kervan Raider ' Hideout zindan - tam bir revizyon mekaniği korumak için çalışırken lezzet ve nostaljik öğeleri özgün karşılaşma. Örneğin, Hyperboreans içinde Kyllikki karşılaşma olacak korumak için özgün tema karşılaşması, ama, işlevsellikleri ve gerekli strateji gerekli olacak onlarla başa çıkmak için geçerli tamamen farklı Tier 1 mücadele.
Ve hayır, sen ceza alışkanlık olmak için sadece bir Herald of Xotli karşılaştığınızda Yakhmar - ne olacak biz icar kullandığınız ölümler üzerinde Vistrix again!
Bazı tasarım amaçlarından için Zincirlerini saldırılar ile:
- Yeni bir raıd seviyesi yeterli bir ilerleme zorluk başak önceki kademe ve raıd için geniş fırsatlar sağlar raiders için onları yenerek farklı stratejiler geliştirmek.
- Duygusu yaratmak ilerleme karşılaşmalar içinde kendilerini (karşılaşma akar izin raiders tanımlamak için anahtar anlar içinde bireysel kavgalar geliştirebilecekleri çalışma verimlerini takım kendi ilerlemesi ve böylece artış).
- Faydalanmak yedi sütunu karşılaşma tasarım (Cirith bu konuda bir makale yazacak!)
- Ortodonti çapraşık tema ve lezzet karşılaşıyoruz.
Biz öngören Zincirlerini Baskınlar örnekleri bir zincir olarak yerine tek bir dizi örnekleri dünya çapında dağınık. Bu gerçek anlamda yaratmamıza izin kademe ilerlemesi ile.
Erişim katmanı yeni baskınlar yoluyla olacaktır dragon's Omurga alanı.
4.3 Update oldukça yakında geliyor olacak ve umuyoruz ki bir iki hafta içinde canlı sunucuları. Bu birçok güncellemeyi de içeriyor class denge değişir, dolayısıyla kontrol ettiğinizden emin olun yama notları görmek ne tweaks yapıldı.
İş işçiliği sistemi üzerinde devam eder, ancak sistemin karmaşıklığı nedeniyle muhafaza ettik sistemi ayrı olan düzenli güncellemeler. Bu bize iki avantajı - öyle değil kilit belirli bir kod bizi aşağı salınım olmamızı sağlar ve bırakın en kısa sürede tamamlanır.
Geçtiğimiz birkaç ayda bir oldum test ve hata ayıklama ve sabitleme. İşte bazı örnekler işçiliği sistemi içinde sistem vardı ki onların kodu updated/revamped/son iki ay içinde yazılı: Gem Sistemi, Kurtarılma / yapıbozum, istatistikler ve yükseltme sistemi için player geliştirmelerini, kaynak ve kaynak yenileme, kritik şansı kodu işçiliği için ve kurtarılması ve tabii ki Kullanıcı Arayüzü.
Şu anda ekliyoruz sistemdeki tüm görüşleri - hata iletileri için zanaat zaman öğeleri yanlış vb.
Ben hayal kırıklığı anlıyorum gamescom'daki işçiliği yenilemek kadar uzun sürüyor, ama bu doğru yapıyor için çok önemlidir ve uzun ömürlü sistem dengesi.
Son olarak, bayram tatili nedeniyle temmuz ayında, atlar ben önümüzdeki ay olarak harfi ile ekip ofis, olmayacak bir sürü yeni bilgiler sağlamak. Biz ağustos ayında geri tüm iş olsa da, bu yüzden serin bir sürü bekliyoruz ileriye dönük olarak yeni güncellemeler.
Görüşürüz ağustos,
Joel