Sevecen
06ofkalfasi

Conan bu ay Yaşı altıncı yılını kutluyor. Ben açıkça 2008 hatırlıyorum - Ben Robert E Howard'ın yarattığı dünyada amok çalışan bir genç naif, neckbearded Görev Tasarımcı iken. Ben Erken Erişim başlattı ve oyuna filtreleme oyuncu sayısı yavaş yavaş an be an yukarı bilet olarak tüm ekibi izlerken, ofis ortasında, elinde şampanya bir projektör etrafında toplanmıştır geceyi hatırlıyorum. Erken erişim başladığında ben nerede oldu - ama nerede idi? Kaçınız Hyboria o ilk bakış için vardı? Kaçınız sonra geldi? Bu anmak için ve ben forumlarda hikayeleri okumak isterdim mükemmel bir zaman.Ben ilk Funcoma çalışmaya başladığımda, Tortage ben hiç bir online oyun daha önce gördüğü hiçbir şeye benzemeyen bir deneyim oldu. Noob ada uzun süre türü ile olan bir kavram olduğunu, ancak Tortage ile ekibi gerçekten bir MMO bir başlangıç deneyim ne olabilir beklentilerini yeniden bir şey yaratmak istedim. Her şey, (biz son zamanlarda PvP sunucularında geri getirdi) White Sands PvP biraz vardı, Acheronian Harabeleri ve Underhalls ve Funcom her zaman için bilinen olduğunu büyük görevler ve hikaye gibi sözde zindan.Bizim 6 ile inci yıldönümü olay, Geçmişin Shadows , biz geri bazı tanıdık yerlere getirmek ve her şeyin nasıl başladığını hatırlatmak istedik. Altı yıl gerçek dünyada geçti;çocuklar, evler inşa doğmuş yaşamları değişti ve diğer oyunlar gelip gitti - henüz Tortage güzel, tehlikeli ve vahşi ada hala sadece birkaç fare tıklaması uzaklıkta.Hepinizin yıldönümü sırasında ve Bloodshed hafta bizim ilk Festivali sırasında büyük bir zaman vardı umuyoruz. Biz de yakında tüm hızıyla gitmek için yaklaşık Haziran'da aylık dünya patron bir olay var, bu yüzden her zaman ileriye bakmak için yeni bir şeyler var.Massive PvP Güncelleme
Mayıs ayında, biz de test ve son birkaç aydır rafine edilmiştir oyuncu içerik vs player içeren güncelleştirme 4.2, yayınladı. Günlük dünya görevler ve festivali etkinlikleri, dinamik, tekrarlanabilir, bisiklet içerik bulunmaktadır. Bu PvP güncellemeleri arasında uzun bir zaman oldu ve biz ilerlemeye oyunda oyun tüm stilleri için daha fazla içerik oluşturmak mümkün olacak umuyoruz oluyor.Ayrıca güncelleme 4.2, biz de para için daha iyi değer sağlamak için sistemi ve daha iyi ürün almak için büyük bir şans yenileştirme, yeni piyango öğelerin bir dizi ekledi.Nelerin değiştiğini görmek için onları oyun mağaza göz atın.Yolumdan 4.2, şimdi güncelleştirme 4.3 yolunda bizim odak değiştirdi. 4.3 içerik tarafında biraz daha küçük bir güncelleme - HDL'li oyun mekaniği, hem de takım için yaz tatilinin Temmuz ayı boyunca olacağı gerçeğini geliştirmek üzerine bir odak.Taze Ödül Sistemi
4.3 ilk bölümü biz PvP çizgi (dahil hiçbir çıplaklık) sistemi dediğimiz, Age of Conan minigames için yeni bir ödül mekanik olduğunu. Esasen bu gibi çalışır - MiniGames galibiyet tahakkuk için katmanlı ödüller bir dizi olacak. Bir noktada her kazanmak için, "çizgi" artar. Her kayıp için, çizgi (biz hala ayrıntıları ütü ediyoruz, o yüzden burada şansını bir dizi için izin olabilir) başında sıfırlanır. Artık size çizgi korumak için yönetmek, daha güçlü alacaksınız ve düzenli minigame seviyesini ve turnuva modu hem kapsayan çizgileri farklı olacak senin.Birlikte PvP için bu yeni bir ödül sistemi ile, sıkça tartışılan sınıf denge değişiklikleri gelecektir. Ben geçmişte de söylediğim gibi, ben bu uzun vadeli, sürekli girişim olacak gibi bu hakkında çok fazla detaya girmeyeceğim, ama daha fazla bilgi için testlive ayarlı kalmayacaktır.Raid Dişli kazanın
Oyun alanının diğer tarafında, PvE biz daha yüksek katmanda alt katmanlarından baskını belirteçleri dönüştürmek için bir seçenek yaratıyor. 4.3 lansmanından itibaren, birinci ve ikinci kademe baskınlarda kazanılan simgeleri kullanmak ve daha yüksek tabakada gelen belirteçleri onları dönüştürmek mümkün olacak.Biz Cetriss Sarayı ve Slithering Chaos doğru inşa özellikle - Biz yeni oyuncular halatlar öğretim vakit geçirmek için daha deneyimli akıncıları çeşitli teşvik umuyoruz. Ben geçen ay kendisine ima, ama Cetriss katmanlı Saray aslında diğer baskınlar içerecektir - eski baskınlar bazılarının revamps - yeni yağma sistem altında daha yüksek bir zorluk ve ödüllendirici oyuncular getirerek.Yeni bir oyun tasarımcısı kiraladı Son olarak biraz daha iyi haber, Live ekibi tekrar boyutu artmıştır. Live ekibi, genellikle projeler arasında kaynakları karıştırır iken, bu yeni oynanış tasarımcısı öncelikle biz içerik oluşturabilirsiniz hızını, özellikle zindan ve baskınlar artırılması amacı ile, Age of Conan odaklı olacak.Dinlediğiniz için teşekkür ederiz, savaş görmek!Joel