etipuf
05ofciragi
Buyrun arkadaşlar kendim visual basic ile yaptığım program.Tamen x saniyede şu tuşa bas odaklı yapılmış bir bottur.Tabiki speed hack ve ve atak hack önceki botlardan aldım ama calısmamaktadır.Uzerinde çalılıyoruz.Hile tamemen turkkmmo.com tarafından yapılmıştır.Hilenin kullanımımı oyunun içinde hilemizi açıp yükle dediğiniz başarılı yazısı alcaksanız hileyi çalıştırcaksanız.Warrocktan sonra yazdığım ilk program aksaklıklar olabilir.Ama sorun yaşayan arkdaşlar windows7 için söylüyorum.Visual basic +++ hatası için visual basic indirinzi onun dışındaki hataları özelden veya burdan sorabilirsiniz.Ayrıca iki karahan açabilirsiniz gelen yani patchde x trab visual basice izin veriyor ancal speed hack calısmaz.Speed olmuyor nasıl paylasım derseniz diyecek bişey yok
ama onun dışında savaşlarda kasmada rahat kullanabilirsinz.Gece gönğl rahatklığı ile kxpa bırakabilirsiniz
İndirme Linkimiz:
rar:
Virus total linkimizi vermeden önce isteyen arkadaşlar kendi virus programındada taratabilir hatta doğrusu budur 2 kere taratınız
linkimiz :

İndirme Linkimiz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Virus total linkimizi vermeden önce isteyen arkadaşlar kendi virus programındada taratabilir hatta doğrusu budur 2 kere taratınız