Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Okçu Rehber

frenk

04ofeditoru
Şube
Muğla
42567299.jpg

Evet Arkadaşlar Bugün'de Boş Durmayayım Dedim Okçu Rehberi Hakkında Çalışma Yapayım Dedim

Not : Eğer Bu Konu Önceden Açılmışsa Görmedim Açılmış Varsa Açan Kişiden Özür Diliyorum

Evet Arkadaşlar İlk Olarak Silah'dan Başlıyalım

Arkadaşlar Benim Deneyimlerime Göre Tabi Bunu Bazı Kişiler Bilebilir Okçularda Yay Yerine Arabelt Kullanılmalı Bir Örnek Verelim Deneyimlerime Göre + 17 Yay + 14 Arabelt İle Eş Değerde Vuruyor Buda Bize Bir Avantaj Sağlayıp + Basma Sorununu Kolaylaştırıyor

Ama Arabelt'inde Dez Avantajı Var Biraz Yavaş Vuruyor Ama Bu Rehberden Sonra Bu Dez Avantajı Yokmuş Gibi Olacak Evet Arkadaşlar Bazı Kişiler Diyorki Arabelt Ops'leri Ne Olmalıdır Bunada Cevap Getirmek İstedim

1- Uzak Mesafe Hızı

2- Saldırı Hızı

3- Kritik İsabet

Eğer Bu 3'ü Silahınızda Olursa Süper Bir Silahınız Olur

Gelelim Zırh'da Neyi Tercih Etmeliyiz

Arkadaşlar İyi Bir Carınız Varsa Keter'den Zırh Alın Ordaki Zırhlar Size Daha Cok Savunma Verecektir Birde + Bastığınız Zaman Daha Güzel Olur

Şimdide Takılardan Bahsedelim

Arkadaşlar Daha Yeni Başlıyanların En Bilmediği Konulardan Biri Bu 4Story İyi Bilenler Benim Gibi Ezberden Bilirler Takılar İçin 3 Şey Lazım

1- Çeviklik

2- Dayanıklık

3- Can

Eğer Bu 3 Özellikli Bir Takı Bulursanız Ve Okcuysanız Paranız Yetiyorsa Alın Derim Ben

Gelelim Hangi Irk Secimine

Arkadaşlar Bu Sorunun Cevabı Zaten Forumumuzda Yer Alıyor Ama Ben Yinede Yazayım Okcu İçin En İdael Kadın Feline'dır Sakın Bu Kadın Diye Erkek Yapmayın Sadece Kadın Feline Yararlıdır Eğer Feline Olmak İstemiyorsanız İnsan Olun İnsan Kritik Atma Olasığı Daha Coktur

Gelelim Skill Dağılımına

Arkadaşlar Ne Yazıkki Pc'de Hata Oluştu 4Story Açamadım Ama Siteden

Yapmayı Başardım

http://www.4story.co.uk/skills/plann...10101111111111 Böyle Ayarlarsanız İyi Olur Hesabınız Ben Geliştirme Yapmadım Sadece 1 Kere Actım 1 Den Fazla Actığımda Site Donuyor O Yüzden Arkadaşlar

Evet Arkadaşlar Büyücüden Başlıyalım

İki uç noktadan başlıyorsak ilk önce gölge bırakmalıyız.Ve zaman bitene kadar rakibimizin ona kör atarken bize cehennem atamaması için.Arkasına doğru ilerlicez süre bittinde hemen kör edicez.Tabiki rakibimiz yerinde durmucak.İlk önce keskin nişancı,Kargaşa oku ve kör etkisi bitmeden 2 sn önce kalkan açıyoruz.Rakibimiz bize doğru gelicek ve ilk olarak cehennem alevii atıcak.Tabiki kalkanın etkisi ile korunmada olucaz.Cehennem alevinin süresi bitince dondurma skilini atıcak.Hemen kaçış skilini kullanıcaz.Ve tabiki rakibimiz bize yakın olduğu için hemen kılıç tahribi skilini kullanıcaz.Bölyece rakibimizn bize vurudkları yüksek oranda azalacak.Sonra hemen rakibimizi uzağa doğru fırlatıcaz ve kör atıp saldırmaya başlıcaz kör etkisi bitmeden 2sn önce gölge bırakıcaz.(rakibin canı 4/3 azalmış olucak muhtemelen)Gölge bitince hemen rakibimizn biraz yanına gidip kalkan açıp alan atıcaz.Tabi bu arada yine cehennem alevi yemiş olucaz ama ok yağmuru ile rakibmizin canı azalıcak.Cehennem bitince yine dondurma atıcak bizde yine kaçış skilini basıcaz.Ve öncekinded anlattıklarımı yaparsanız.Rakibizi yenebilirz.

Gelelim Okcularda EN Kolay Alt Edebilen Sınıfa Yani Savaşcıya

Muhtemelen rakibimizin 6. hissi açı olucak o yüzden kçr ederek başlıcaz ve sonrasında kaçış yapıp rakibimize kargaşa oku atıcaz ve hemen ardırdan gölde bırakıcaz.Böylece rakibimiz bizi göremicek.Büyük htimalle savaşçı gölgeye dalıcak ve kör etme skili açılınca direk kör edio alan atıcaz ve sonrasında keskin nişancı

(Olduda savaşçı tarafından yakalandınız rakibinizin silahını tahrip edin)

Evet Arkadaşlar Gelelim Rahiplere

Rahiplere karşı işimiz zordur fakat dediğim kuralları yaparsak azda olsa şansımız olur.

Öncelikle gölge bırakmanızı tavsiye etmem Çünkü rakibimizd kalkan olucağu için zaten dalamıcak gölge boşa gidecek.

Kalkan açarak başlıyoruz vsye. Rakibimiz alana tıcak ve muhtemelen ynaımıza gelecek .Güneş tutulması vb skillerini yapabilmek için.

Uzaklaşıcaz.Saf hissyet bitince.Kör edicez ve tabiki rakibimiz diğer kalkanı basıcak ve hemen kargaşa oku atıcaz.Ardırdan alan atıcaz ve devamında keskin nişancı.Rakibmizin canı şifa nedeni ile artıcak bu yüzden.Yazdıklarımı canı artınca yine baştan sona yapmanız gerekmektedir.

Evet Arkadaşlar Rahipide Bitirdik Geçelim Çağırıcıya

Gölge bırakarak başlıyoruz ve iyice uzaklaşıyoruz.Rakibimizn canavarına kör atıyoruz ve ardından hemen kalkan açıp alan atıyoruz.Ve keskin nişancı atıyoruz.Büyük ihtimalle canavar ölmüş olacak. Bu aradada rakibizmin bizim skillermizi bloke edicek ve bizi yavaşlatacak bu yüzden eğer odluğunuz yerlerde ağac gibi hedef görüşünü engelleyen yerler varsa onların arkasına saklanın ve kalkmasını bekleyin.Yada canınız falza ise rakibinize normal düz skille dalın.

Evet Arkadaşlar Çağırıcıyı Bitirmiş Bulunuyoruz Gelelim Düzenbaz'a

Öncelikle bunu 2şekilde anlatıcam

İlk önce 50 level kısmına göre

Rakibimiz görünmez olucak büyük bir hızla kaçıcaz .Çünkü rakibimizin büyü enerjisi biterse ortaya çıkar ve skilleri kullanmak için enerjisi kalmaz.Ve devamında kör atıp rakibimize dalıcaz.Sonrasında alan atıcaz(Toprak olamassa)

+50

Rakibiz görünmez olmadan önce mesafeyi tahmin edicez ve ona göre kalkan açıp alan atıcaz.Büyük ihtimalle rakibimiz bizi bayıltmnış olucak vede alandan kaçıyor olacak.Tekrar görünmez olmasın diye hemen kaçış skili atıcaz ve kör edip kargaşa oku atıcaz bizi gölge iken görmesin diye.

Devamında rakibimizin 6. hissi olmadğı için cesedimize dalacak.

Görndüğü anda kör atıp ardından keskin nişancı vurup alan atıyoruz.Devamında düz veya keskin ok atıyoruz.

Evet Arkadaşlar Geldik En Zor Savaşacağınız Sınıf'a ( Okçu Vs Okçu )

Anlatması en zor vs dir.Çünkü rakibiniz zayıf noktası sizinde zayıf noktanız.

Gölge oluyoruz.Ve iyice uzaklaşıyoruz.Rakibimiz görnür olduğunda ilk dalan siz iseniz hemen kör atıyosunuz.Ve rakibimiz kalkan basıcağından hemen kargaşa oku atıyorsunuz. Rakibimizn kör etkisi bitmeden olabildğince canını azaltmaya çalışıyoruz.Rakibimzin kör etkisi btince bize kör atıcak kör etkisi 3sn kala kalkan açıyoruz.Çünkü rakibimiz kargaşa atana kadar görünmezlik bozulucak ve biz kör atıcaz.Devamında kalkan basıcak rakibimiz ve kargaşa oku atıp az kalan canınıda bitiricez.

Evet Arkadaşlar Konumuzun Sonuna Geldik Her Şey El Yapımı Lütfen 1 Teşekkürü Hor Görmeyin Ve Adını Vermek İstemiyorum Ama Bazı Arkadaşlarımız Actıklarımız Konuya Cevap Yazıp Kustahlık Yapıyor O Arkadaşlarımıza Bir Şey Diyeceğim Eğer Bu Konuları Anlatmak 1 Cümlelik Cevaplarla Kıyaslamaktan Vazgeçin Eğer Siz Daha Bir Konu Açabileceğinizi Düşünüyorsanız Acabilirsiniz Bırakın Hangi Konunun Daha İyi Olduğunu Diğer Kişiler Berirlesin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri