yeNimeSaj
05ofciragi
Sura Efsunları
Bölüm 2 (Sura Savunması)
- Karabüyü -
Silah:
Karabüyü Sura'nın vazgeçilmez silahı olarak gösterilen büyü saldırısı yüksek olan hortlak dişi kılıcı ve dönüşümü olan kılıçlardır.Fakat bugün suralara karşı savunma ve suralara karşı güçlülük sağlamak için farklı bir yol izleyeceğiz.Bugün 2 Silah yapıcaz sizlerle.Ben Suralara karşı Muharebe(Sirius-Runik)'ten yanayım.Fakat bugün sizlere Hem Muharebe Kılıcı Hemde Hortlak Dişi Kılıcı önericem.Ws'nizde hangisini tercih ediceğinizi siz belirleyiniz.NOT:Benim tercihim Suralara karşı Muharebe(Sirius-Runik)'ten yanadır.
Efsunlar: '2' Silahında Efsunları Aynı Olacak.
Yarı insanlara Karşı Güçlü
Zeka
Canlılık
Zehirleme Şansı
Kritik Vuruş Şansı
Taşları:
Suradan Koruyan Taş ( Savaşçılara karşı güçlü )
Öldürücü Darbe Taşı ( Kritik vuruş şansı )
Soğutma Taşı ( Büyü hızı )
Zırh:
Alınabilecek en iyi zırhı alıyoruz.
Efsunlar:
Max.HP
Kılıç Savunması
Saldırı Değeri
Büyü Hızı
Hasar,HP ile absorbe edilecek
Taşları:
Savunma Taşı ( Savunma )
Korunma Taşı ( Yakın dövüş saldırılarını bloklama şansı )
Yaşam Taşı ( Max.HP )
Kask:
Suraya Karşı aslında fazla bir seçeneğimiz yok.Eğer 60'lık kask varsa 60'lık Kask , eğer dönüşümü varsa 80'lik kask olarak tercih edebiliriz.
Efsunlar:
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
Büyüye Karşı Dayanıklılık
Hp Üretimi
Zehirleme Şansı
Saldırı Hızı
Küpe:
Küpe olarak burada önünüze yine '2' seçenek koyucağım.Bunlardan biri Cennet Gözü Küpe ikincisi ise Abanoz Küpedir.Abanoz Küpe ne alaka diyen arkadaşların sesini duyar gibiyim.Abanoz Küpeyle rakiplere düz verdiğimiz hasarın vuruşlarının 'MİSS' olmaması için.Eğer Abanoz Küpeyi kullanamayan veya beğenmeyenler arkadaşlar olursa yerine vericeğim Cennet Gözü Küpeyi de tercih edebilirler.NOT:Abanoz Küpeden yanayım.
Efsunlar: '2' Küpe'nin de efsunları aynı olucak.
Kılıç Savunması
Zehre Karşı Koyma
Bıçak Savunması/Buraya Farklı Bir Savunmada Tercih Edilebilir.
Sp Çalma Şansı
Ayakkabı:
Suraya Karşı ben genellikle Anka Ayakkabı ve dönüşümlerini tercih ediyorum.Her ne kadar Büyü Gücüne dayalı bir karakter gibi görünsede size vericeğim efsunları yapan arkadaşlar hem düz vuruş hemde Büyü Saldırısıyla yeterli damageyi vuracaktır.Bu yüzden Anka Ayakkabı ve dönüşümleri uygun gibi görüyorum.
Efsunklar:
Max.HP
Kılıç Savunması
Saldırı Hızı
Kritik Vuruş Şansı
Sersemletme Şansı
Kolye:
Arkadaşlar kolye olarak tereddütsüz İnci Kolye diyebilirim.Çünkü,yaptığımız efsunlarda orantıya dikkat etmeye çalıştık ve düz vuruşada önem verdik bu yüzden skill gücününde alt tabakada kalmaması için İnci Kolye gerektiğinden fazlaca yeterli olacağını düşünüyorum.
İnci Kolye Efsunu:
Max.HP
Kılıç Savunması
Hp Üretimi
Kritik Vuruş Şansı
Delici Vuruş Şansı
Bilezik:
Vazgeçilmezler arasında tabiki Cennetin Gözü Bilezik.Cevherleri unutmayınız.
Efsunlar:
Max.HP
Delici Vuruş Şansı
Hasar,HP İle Absorbe Edilecek
Kalkan:
Tabiki Aslan Ağzı Kalkan.Sura savunması yaptığımız için.
Efsunlar:
Zeka
Canlılık
Yakın Dövüş Saldırıları Bloklama Şansı
Sersemlik Karşısında Bağışıklılık
Bölüm 2 (Sura Savunması)
- Karabüyü -
Silah:
Karabüyü Sura'nın vazgeçilmez silahı olarak gösterilen büyü saldırısı yüksek olan hortlak dişi kılıcı ve dönüşümü olan kılıçlardır.Fakat bugün suralara karşı savunma ve suralara karşı güçlülük sağlamak için farklı bir yol izleyeceğiz.Bugün 2 Silah yapıcaz sizlerle.Ben Suralara karşı Muharebe(Sirius-Runik)'ten yanayım.Fakat bugün sizlere Hem Muharebe Kılıcı Hemde Hortlak Dişi Kılıcı önericem.Ws'nizde hangisini tercih ediceğinizi siz belirleyiniz.NOT:Benim tercihim Suralara karşı Muharebe(Sirius-Runik)'ten yanadır.
Efsunlar: '2' Silahında Efsunları Aynı Olacak.
Yarı insanlara Karşı Güçlü
Zeka
Canlılık
Zehirleme Şansı
Kritik Vuruş Şansı
Taşları:
Suradan Koruyan Taş ( Savaşçılara karşı güçlü )
Öldürücü Darbe Taşı ( Kritik vuruş şansı )
Soğutma Taşı ( Büyü hızı )

Zırh:
Alınabilecek en iyi zırhı alıyoruz.
Efsunlar:
Max.HP
Kılıç Savunması
Saldırı Değeri
Büyü Hızı
Hasar,HP ile absorbe edilecek
Taşları:
Savunma Taşı ( Savunma )
Korunma Taşı ( Yakın dövüş saldırılarını bloklama şansı )
Yaşam Taşı ( Max.HP )

Kask:
Suraya Karşı aslında fazla bir seçeneğimiz yok.Eğer 60'lık kask varsa 60'lık Kask , eğer dönüşümü varsa 80'lik kask olarak tercih edebiliriz.
Efsunlar:
Hp Üretimi
Zehirleme Şansı
Saldırı Hızı

Küpe:
Küpe olarak burada önünüze yine '2' seçenek koyucağım.Bunlardan biri Cennet Gözü Küpe ikincisi ise Abanoz Küpedir.Abanoz Küpe ne alaka diyen arkadaşların sesini duyar gibiyim.Abanoz Küpeyle rakiplere düz verdiğimiz hasarın vuruşlarının 'MİSS' olmaması için.Eğer Abanoz Küpeyi kullanamayan veya beğenmeyenler arkadaşlar olursa yerine vericeğim Cennet Gözü Küpeyi de tercih edebilirler.NOT:Abanoz Küpeden yanayım.
Efsunlar: '2' Küpe'nin de efsunları aynı olucak.
Kılıç Savunması
Zehre Karşı Koyma
Bıçak Savunması/Buraya Farklı Bir Savunmada Tercih Edilebilir.
Sp Çalma Şansı

Ayakkabı:
Suraya Karşı ben genellikle Anka Ayakkabı ve dönüşümlerini tercih ediyorum.Her ne kadar Büyü Gücüne dayalı bir karakter gibi görünsede size vericeğim efsunları yapan arkadaşlar hem düz vuruş hemde Büyü Saldırısıyla yeterli damageyi vuracaktır.Bu yüzden Anka Ayakkabı ve dönüşümleri uygun gibi görüyorum.
Efsunklar:
Max.HP
Kılıç Savunması
Saldırı Hızı
Kritik Vuruş Şansı
Sersemletme Şansı

Kolye:
Arkadaşlar kolye olarak tereddütsüz İnci Kolye diyebilirim.Çünkü,yaptığımız efsunlarda orantıya dikkat etmeye çalıştık ve düz vuruşada önem verdik bu yüzden skill gücününde alt tabakada kalmaması için İnci Kolye gerektiğinden fazlaca yeterli olacağını düşünüyorum.
İnci Kolye Efsunu:
Max.HP
Kılıç Savunması
Hp Üretimi
Kritik Vuruş Şansı
Delici Vuruş Şansı

Bilezik:
Vazgeçilmezler arasında tabiki Cennetin Gözü Bilezik.Cevherleri unutmayınız.
Efsunlar:
Max.HP
Delici Vuruş Şansı
Hasar,HP İle Absorbe Edilecek

Kalkan:
Tabiki Aslan Ağzı Kalkan.Sura savunması yaptığımız için.
Efsunlar:
Zeka
Canlılık
Yakın Dövüş Saldırıları Bloklama Şansı
Sersemlik Karşısında Bağışıklılık

Konu Tamamen Bana Aittir.Bununla İlgili Kendi Hazırlamış Olduğum Videomu Sizlere Sunucam.İyi Seyirler.Değerli Vaktinizi
Ayırıp Konuma Göz Atıp Memnun Kaldıysanız Ne Mutlu Bana.Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.İyi Oyunlar.
İyi Forumlar.
- VİDEO -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.