Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Karakterin %100 Soyulmaması için Öneriler

mmo

07ofyariscisi
Şube
Adana
Sevgili arkadaşlar karakterinizin soyulmaması için %100 güvenlik önlemi almanız için yapılması gereken işlemleri paylaşıcam tabiki bilenleriniz ve uygulayanlarınız vardır. Ama son günlerde soyulma olayları arttığı için paylaşmak istedim. 1 kişiye bile faydası olursa ne mutlu benim için.

1. Kesinlikle e-posta adresini GMAİL yapıyoruz ve telefon onay kodunu aktif hale getiriyoruz.

2. Bilgisayar hafızasında NOT DEFTERİ WORD VB. dosylar içerisinde karakterinizin bilgilerini saklamıyoruz.(Bunun yerine evinizde bir kağıda not alın ve saklayın.) Örn: Yazın Kağıda Cüzdanınızda Saklayın.

3. ICS sistemini aktif edin ama kesinlikle Telefon üzerinden şuanda deneme sürümü aktif bunu deniyebilirsiniz. Kesinlikle pc üzerinden ICS sistemini aktif etmeyin.

PC üzerinden neden aktif etmiyelim diyen arkadaşlar illaki olacaktır. Onlar içinde şu önemli açıklamayı yapıyorum.

Günümüzde kullanılan Keyloggerlar sistemdeki tuş kombinasyonlarını göndermez sadice. Karşı tarafa sürekli (EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ'DE) gönderir. Aynı zamanda keylogger her virüs programı tarafından yakalanmaz. Bu keylogger aynı TEAMVİEWER gibi karşı taraf sizin bilgsiyarınıza bağlanıp arka planda bütün dosyalarda gezinebilir ve bilgisyarınzdaki ICS sistemini açarak (Daha önceden ekran görüntüsünü aldığı için tek kullanımlık ICS şifresini girerek Oyunun verdiği tek kullanımlık şifreyi oluşturur) ve karakterinizi patlatır.

Daha güvenilir bir karakter için bunlara dikkat edin lütfen.

Size birde virüs programı öneriyorum. Loaris Trojen Remower bu programa yakalanmayan virüs keylogger kesinlikle yoktur.

1 kişiye bile yardımcı olabilirsem ne mutlu benim için.

ICS SİSTEMİ KULLANIPTA SOYULAN ARKADAŞLAR İÇİN NASIL SOYULDUKLARI AÇIKLAYICI OLMUŞTUR UMARIM.

KİMSENİN SOYULMAMAMISI DİLEĞİYLE..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri