Sevecen
06ofkalfasi
Bu haftaki güncelleme üç marka yeni raid karşılaşmalar ile tamamlandı Jade Hisarı'nda yeni Tier Dört baskını örneğinin piyasaya görür.Oyuncular artık Paikang siluetinin egemen gizemli Jade kalenin içine derin girişim olsun, ve İmparator kendisi ev sahipliği edecek. Khitai veba kötülükleri mücadele olması, artık henüz karşı karşıya gelmiş en güçlü düşman aşağı yüz olabilir?Raid partiler şimdi imparator bağlı mistik bir yaratık doğa güçleri manipüle ve insan aklının için anlamak için bir etki neredeyse imkansız bahçeleri yapar saray bahçe tehlikeleri, yaşayacaksınız.Zorluk seviyesi gizemli bir hayalci ötesinde gökyüzü ve gelen kuvvetleri ile müdahale görülmüştür Jade Kalesi, görkemli Stardome yükselir. Canlı Zodyak delilik bu alanı girmek için aptalca bütün oyuncuları bekliyor.Bu zorlukları hayatta ve sadece kısacık bir, nihayet Yah Chieng, Paikang Tanrı-İmparator onların yol yapmak mümkün olacak olsa bile, aklı bir kavrayışa tutmak isteyenler! Ve geldikleri zaman, bazı ne onları burada bekliyor delilik ve ebedi lanet eşikten bile güçlü erkek ve kadın sürücü söyleniyor onlar, bu kadar uzun süre kendi aklı üzerinde tutmak için çalıştı olmasaydı isteyebilirsiniz.Kıdemli AI Tasarımcı Matthew Bennett bu yeni Khitai baskınlar bazı ayrıntıları ortaya koymaktadır."Jade Citadel kendisi üç yeni buluşmalar Ben oyuncuların ilginç ve zorlu mekanik bulacaksınız düşünüyorum. Biz oyunda yapmış en karmaşık bazıları, ve onlar gerçekten çok onlar cesaretini sınamak gibi zihinsel heves ile oynamak kılıç ya da büyü. ilk karşılaşma için oyuncuların Jade Citadel kendisi giriyor olacak ve hemen tuhaf ve ölümcül bitkiler ve olası müdürle ile dolu bir bahçe ile karşı karşıya kalacaktır. Bu karşılaşma bir baskın ortamda oyuncular koordinasyonu test edecek.Sonra oyuncular Zodyak odasının, imparator yıldızlı geniş bir harita üzerinden çizilen Kalesi'nin derinliklerinde büyük bir odada kendilerini bulacaksınız kale içinde derin girişim var. Onun büyülü gücüyle oyuncuların çok düşmanları yenmek için kendilerini yıldız Khitan zodyak Conjured avatarlar yüz ve kullanacaktır. Bu karşılaşma daha önce yapmış şey oldukça farklı bir şeydir, ve ben gerçekten oyuncuların özellikle bu bir yaklaşım nasıl görmeye arıyorum.Sonra imparator kendisi ile önemli bir karşılaşma var ve oyuncular artık çok aşina olmalıdır bazı karakterler içeren bir önemli seçim ile karşı karşıya kalacaktır.İmparator Kavgası kolay feat olacak, ve bu noktaya kadar baskın mücadele kadar öğrendikleri tüm test edecek. Serin bir parçası olsa, ben insanlar gerçekten takdir düşünüyorum bu karşılaşmada bazı büyük hikaye anlatımı da var olmasıdır. Bu Khitai gizemlerini çözme başlangıç! "
Oyuncular bu gizemleri çözmek için olduğu gibi, bu karşılaşmalarda sonra, bir yıl içinde dört karşılaşır sonra son Tier için önünü açacak ... ama önce ... imparator bekliyor!Güncelleme 3.3 ile eklenen diğer iyileştirmeler ve eklemeler, kontrol ediniz öğrenmek için
Conan forumlarda Age.
Oyuncular bu gizemleri çözmek için olduğu gibi, bu karşılaşmalarda sonra, bir yıl içinde dört karşılaşır sonra son Tier için önünü açacak ... ama önce ... imparator bekliyor!Güncelleme 3.3 ile eklenen diğer iyileştirmeler ve eklemeler, kontrol ediniz öğrenmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.