Ufon
02ofogrencisi
CE forumunda yapılmış bütün tablolar inceleyerek, çalışmayanları çıkararak, birden fazla tabloyu birleştirip güncel sürümde çalışanları tek çatı altında topladım.
Siyah ve kırmızı bölüm olarak ikiye ayırdım. Siyah bölümde çalışmayan özellik olursa kırmızı bölümde devam edin.
Notlar: Bazı özelliklerin çalışmaması, işletim sistemi, CE versiyonu, yönetici olarak çalıştırma ve yanlış zamanda yanlış şekilde aktif etmeye dayanabilir.
Bir çok özellik çalışması için gerekli adımı bekler. Zaman değerlerini görmek, oyun içinde biraz zaman ilerlemesini gerektirir.
Oyuncuyu ve eşyaları düzenlemek, oyuncu panelini ve envanteri açmayı bekler. Bazı özellik işaretçisi, ilk tıklamada bir süre yükleme yapar ki ikinci tıklama ile etkinleşir.
Çalışmayan işaretçilerde konudan yardım isteyin gerekli adımları atarız.
Tablo eski olduğu için güncellemeler ile gelen birçok eşya tabloda mevcut değil. Konuda yardım istenirse istenilen eşya kodu temin edilir.
Edit:
-Çökmeye ve ara sıra donmaya sebep olan seçenek çıkarıldı.
-Aynı olan ve çalışan seçeneklerden kırmızı olanlar çıkarıldı.
-İşaretçiler Türkçe olarak çevrildi.
Son olarak: Oyundan çıkmadan önce tabloyu kapatın yoksa oyun geç kapanabilir.
Verdiğim tablo benim tarafımda sorunsuz çalışmaktadır.
Sistem bilgisi:
Windows 10 Home: Genişletilmiş güvenlik güncelleştirmesi alma
CE versiyonu: 7.6
Çalıştırma şekli: Yönetici
Siyah ve kırmızı bölüm olarak ikiye ayırdım. Siyah bölümde çalışmayan özellik olursa kırmızı bölümde devam edin.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
VirusTotal raporuURL analizi · b0a973165337aeee...63615d38a404
0/93Tespit yokGüvenlik motorlarında zararlı tespit görünmüyor.Son analiz: 15.05.2026
Sonucu görüntüleNotlar: Bazı özelliklerin çalışmaması, işletim sistemi, CE versiyonu, yönetici olarak çalıştırma ve yanlış zamanda yanlış şekilde aktif etmeye dayanabilir.
Bir çok özellik çalışması için gerekli adımı bekler. Zaman değerlerini görmek, oyun içinde biraz zaman ilerlemesini gerektirir.
Oyuncuyu ve eşyaları düzenlemek, oyuncu panelini ve envanteri açmayı bekler. Bazı özellik işaretçisi, ilk tıklamada bir süre yükleme yapar ki ikinci tıklama ile etkinleşir.
Çalışmayan işaretçilerde konudan yardım isteyin gerekli adımları atarız.
Tablo eski olduğu için güncellemeler ile gelen birçok eşya tabloda mevcut değil. Konuda yardım istenirse istenilen eşya kodu temin edilir.
Edit:
-Çökmeye ve ara sıra donmaya sebep olan seçenek çıkarıldı.
-Aynı olan ve çalışan seçeneklerden kırmızı olanlar çıkarıldı.
-İşaretçiler Türkçe olarak çevrildi.
Son olarak: Oyundan çıkmadan önce tabloyu kapatın yoksa oyun geç kapanabilir.
Verdiğim tablo benim tarafımda sorunsuz çalışmaktadır.
Sistem bilgisi:
Windows 10 Home: Genişletilmiş güvenlik güncelleştirmesi alma
CE versiyonu: 7.6
Çalıştırma şekli: Yönetici
Son düzenleme: