Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Hayalet Mağarası

KumdanKale

03ofkosucusu
Şube
Bolu
SSS -- Hayalet Mağarası

Strayana'da herzaman olduğu gibi yağmur yağıyordu. Bu yağmura orada ''Şeytan'ın Günahı'' denirdi. Strayana'nın özel gücü, buraya gelen gezgin, kaşif ve maceracıların burada kalmaları için yeterli bir sebepti. Günün birinde yağmurdan sırılsıklam olmuş maceracı, Hayalet mağarası'nın girişini buldu. Burayı buluşunu anlatan notlarında şunlar yazıyordu;

/.... Yağmurdan saklanmak için bir sığınak ararken bu mağarayı buldum ve içeri girdim. Daha önce böyle bir mağara hiç görmemiştim. Orada birilerinin olduğunu anlayınca koşarak saklandım. Dışarıdan bakınca hazinelerin saklı olduğu bir yer gibi görünen bu mağarada , hayalete benzeyen , ölü ya da diri oldukları belli olmayan yaratıkların yaşadığını gördüm. Sanırım bunlar, Strayana'da hayatını kaybetmiş, ya da kaybolmuş kişilerdi ve burada ruhları yaşıyordu. Ama neden bu mağaraya saklandıklarını bilmiyordum. tüm cesaretimi toplayıp onlardan birinin yanına gidip, daha önceki hayatını hatırlayıp hatırlamadıklarını sordum. Bana herşeyi hatırladığını ve güçleriyle herkesi yokedebileceğini söyledi. Bunu duyar duymaz, tüm gücümle koşup mağaradan uzaklaştım..../

Notlarında yazanlar bunlardı. Çizdiği resimler ve topladığı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

strayatempel2.gif

Mağaranın bekçisi Zorin'dir.

Mağarada sizi bekleyen yaratıklar

Vahşi Titan Ruhu -- Seviye 119

titan.jpg

Cansız Şövalye Ruhu - Seviye 122

ritter.jpg

Kaybolmuş Orman Ruhu -- Seviye 125

heilerin.jpg

Karanlık Cadı Ruhu -- Seviye 128

magew.jpg

Hilekar Hırsız Ruhu -- Seviye 131

schurkin.jpg

Öfkeli Şaman Ruhu

beschwrer.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri