Linda
03ofkosucusu
Meraba arkadaşlar..
)
Şimdi size metin2 wslik kolay pvplerde nasıl sağlam ninja efsunları dizeceğinizi anlatıcam. Wslik kolay pvp serverlerde genelde çiftelli pek fazla olmaz. O yüzden efsunlarımızı ona göre getiricez.. Lafı uzatmadan efsunlara başlıyorum
Öncelikle pvpdeki saldırı değeri en yüksek olan silahı alın. Ve dönüştürün dönüştüremiyorsanız elinizdekiyle idare edin.
[[SİLAH]]
Yarı insanlara karşı güçlü
Kritik
Delici
Çeviklik
Güç
Not: [[Silahta yarı insan varsa yerine zehirleme veya büyü hızı getirin..]]
[[Zırh]]
Kılıç
Bıçak
Çift el
Max HP
Oka karşı dayanıklılık
[[AYAKKABI]]-ANKA
Kılıç
Bıçak
Kritik
Max HP
Oka dayanıklılık
[[KASK]]-ORK KAPŞONU
Yarı insanlara karşı
Büyü savunması
Şimşeğe karşı dayanıklılık
Rüzgar savunması
Zehirleme
[[BİLEZİK]]-CENNETİN GÖZÜ
Yarı insan
Delici
Büyü savunması
Max HP
(neden delici yerine rüzgar savunması getirmedin derseniz,, ninjalar hızlı atak yaptıkları için düz vuruşları severler DELİCİ ise düz vuruşların şiddetini arttırır.)
[[KALKAN]]-HER KARAKTERE UYGUN KALKAN
Her karaktere uygun kalkan getirin.. [aslan ağızı kalkan,şahin kalkan,kaplan kalkan ve ejderha pulu kalkan.)
Yarı insanlara karşı
Güç
Çeviklik
Bloklama
Sersemlik karşısında bağışıklık
Not: [eğer efsun botu kullanıyorsanız SERSEMLİK KARŞISINDA BAĞIŞIKLIK oranını 1 yapın.]
[[KÜPE]]-KRİSTAL
Küpe olarak kesinlikle kristal küpe kullanın. Çünkü çeviklik ve savunma verir bu ninjanın vazgeçilmez ikilisidir ..
Kılıç
Bıçak
Çift el
Yarı insanlara karşı
Oka dayanıklılık
[[KOLYE]]-CENNETİN GÖZÜ
Max HP
Kılıç
Bıçak
Krtik
Oka dayanıklılık
Evet arkadaşlar ben bildiklerimi sizinle paylaştım. Eğer bu efsunları getirirseniz sağlam bi ninjanız olur..
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Şimdi size metin2 wslik kolay pvplerde nasıl sağlam ninja efsunları dizeceğinizi anlatıcam. Wslik kolay pvp serverlerde genelde çiftelli pek fazla olmaz. O yüzden efsunlarımızı ona göre getiricez.. Lafı uzatmadan efsunlara başlıyorum
Öncelikle pvpdeki saldırı değeri en yüksek olan silahı alın. Ve dönüştürün dönüştüremiyorsanız elinizdekiyle idare edin.

[[SİLAH]]
Yarı insanlara karşı güçlü
Kritik
Delici
Çeviklik
Güç
Not: [[Silahta yarı insan varsa yerine zehirleme veya büyü hızı getirin..]]
[[Zırh]]
Kılıç
Bıçak
Çift el
Max HP
Oka karşı dayanıklılık
[[AYAKKABI]]-ANKA
Kılıç
Bıçak
Kritik
Max HP
Oka dayanıklılık
[[KASK]]-ORK KAPŞONU
Yarı insanlara karşı
Büyü savunması
Rüzgar savunması
Zehirleme
[[BİLEZİK]]-CENNETİN GÖZÜ
Yarı insan
Delici
Büyü savunması
Max HP
(neden delici yerine rüzgar savunması getirmedin derseniz,, ninjalar hızlı atak yaptıkları için düz vuruşları severler DELİCİ ise düz vuruşların şiddetini arttırır.)
[[KALKAN]]-HER KARAKTERE UYGUN KALKAN
Her karaktere uygun kalkan getirin.. [aslan ağızı kalkan,şahin kalkan,kaplan kalkan ve ejderha pulu kalkan.)
Yarı insanlara karşı
Güç
Çeviklik
Bloklama
Sersemlik karşısında bağışıklık
Not: [eğer efsun botu kullanıyorsanız SERSEMLİK KARŞISINDA BAĞIŞIKLIK oranını 1 yapın.]
[[KÜPE]]-KRİSTAL
Küpe olarak kesinlikle kristal küpe kullanın. Çünkü çeviklik ve savunma verir bu ninjanın vazgeçilmez ikilisidir ..
Kılıç
Bıçak
Çift el
Yarı insanlara karşı
Oka dayanıklılık
[[KOLYE]]-CENNETİN GÖZÜ
Max HP
Kılıç
Bıçak
Krtik
Oka dayanıklılık
Evet arkadaşlar ben bildiklerimi sizinle paylaştım. Eğer bu efsunları getirirseniz sağlam bi ninjanız olur..
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.