Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

en sağlam ben olayım diyorsan G!r !çér!

forman

05ofciragi
Şube
Kahramanmaraş
Hepinize selamlar arkadaşlar ben hiç bir taktiğimi kendim üretmedim .3 yıllık bir mmorpg oynayıcısıyım .ben taktirlerimi hiç bir zaman sadece 1 konudan almam yetersiz bulurum çünki benim paylaşıcağım taktiklerde neredeyse tüm konuların birleşimidir.
not:julies pelerini olanlar okusun yada alabilecekler!
konuya geçelim:

arkadaşlar öncelikle zindeliğimizi 11 yapalım ve 39 lw olana kadar full str gidelim.
belki hemen ölürsünüz ama inanın bunun çok faysaı olacak çünki canavarlar size 1 kere vuramadan ölecekler ve mümkünse 39 lw e kadar kama,ejder topu yada kopuz cu olun.

Skillerimiz nasıl olmalı :

arkadaşlar 39 lw olana kadar saten kopuz cu yada kama veya hudda ejder topu olacağız bu silahların buff ları bence çok önemsiz bunun için sadece koşma skillini ve 3 vuruşu alın.39 lw olduğunuzda bir indirgeme vecizesi alın ve 3 lü vuruşu silin .

39 lw olduk şimdi asıl çara geçelim:
arkadaşlar şimdi ilk olarak 3 vuruşu sildik . ardından çarşıdan neci olacaksanız o silahın 30 lw lik 3 lü vuruşunu alın.

şimdi statlara gelelim:
kama,kopuz,ejder topu:
bu silah türünde statlarımız mutlaka ama mutlaka defansa dayanmamalıdır .3 güç 2 zindelik ve 3 güç 2 ustalık verilecektir .NASIL YANİ:şöyle her lw atladığınızda gelen statları sırayla yani 40 lw oldunuz 3 güç 2 zin 41 oldunuz 3 güç 2 ustalık 42 oldunuz 3 güç 2 zin böle devam edin NOT
tongue.png
ek tavsiye ettiğim bir silah değil dir kasılmak için uygundur ama çok dmg harcarsınız yani çok paranız varsa bu silahtan yapın.

gelelim pala,mızrak,ve kılıç:

şimdi 39 lw olduk dimi statlarımızı 2 güç 3 zin 2güç 3 zin verelim çok basit bi dağılım bu ve en çok tavsiye ettiğim silah türüdür fazla bi ayrıntısı yok.

şimdi gelelim pars kılıçı, ejder palası ve yılan çift bıçağına na :

şimdi bu türün en sevdiğim yanı defans buff u dur .kasılırken size ölyle bir ferahlık verirki hele dfansınız 500 küsür se offf hp niz hiç bitmez.
statları nda fazla bi zorluk yok saten 3 güç 2 zindelik.

itemlerim nasıl olmalı:

arkadaşlar şimdi asla ama asla bir binek veya değerli bir skil kitabı düştüğünde asla ama asla kullanmayın bunu önceden söğleyim.

itemlerimiz mutlaka en az %60 olmalı dır saten %60 a kadar yanma olasılığı diye bir olay yok.ama bütün itemlerinizi %60 yapacaksanız en az bi 15 m bulun şimdiden.ama bu 15 m le belkide serverin kralı olursunuz kim bilir.ve sadece nadir itemleri % bastırın diğerlerine ellemeyin bile.

okuduğunuz için teşekkürler eğer bir +repp i hakkediğimi düşünüyorsanız verin düşünmüyorsanız vermeyin .esen kalın xD

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri