Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Bedensel-Zihinsel • Efsun & Taş & Bug & İtem •

BayGeveze

03ofkosucusu
Şube
Kırıkkale
Kendimi bildim bileli Metin2'oynuyorum bazı arkadaşların açtığı konuları gördüm sabit konularıda gördüm çok yanlış
efsunlar bu konuyu iyi incele KRAL OL.
Konuyu tamamen incele her satırını her harfini oku.

1CfeF.png
Is3W3.png

Zırh:

• Max Hp.
  • Şimşeğe karşı dayanıklılık.
  • Kılıç Savunması.
  • Bıçak Savunması.
  • Çiftel,Yelpaze,Çan Ok Savunması oyunda hangi silah çok kullanılıyorsa ona göre yapın son efsunu.

Taş:

• Savunma Taşı.
  • Korunma Taşı.
  • Yaşam Taşı.

• Not:Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Bir çok arkadaş şamanların skilllerine karşı güclü sanıyor ama şimşek kritiği engelliyor,ve bir çok arkadaş ateş'e karşı efsununu getiriyor ateş'e karşı ise doyum paper'daki yaratıklara güclü savunmadır.

Silah:

• Yarı insan.
  • Güç.
  • Kritik.
  • Delici.
  • Çeviklilik. (%100 Olsun)

Taş:

• Savaçcı Karşı Koruyan Taş.
  • Ninjaya Karşı Koruyan Taş.
  • Suraya Karşı Koruyan Taş.

• Not:Çeviklilik %100 Her karekterde olmalıdır,her bir şeye yarıyor diye bilirim bir çok arkadaş delicide koymamış delici rakibinizin savunması yokmuş gibi vurur bunu unutmayın.

Kalkan:

• Yarı İnsan.
  • Güç.
  • Çeviklilik.
  • Sersemletme karşı blok.
  • Beden karşısındaki atakların bloklanması.

• Not:Çeviklilik %100 Her karekterde olmalıdır.

Kask:

• Yarı insan.
  • Rüzgara karşı dayanıklılık.
  • Zehir.
  • Büyüye karşı dayanıklılık.
  • Şimşeğe karşı dayanıklılık.

• Not:Sabit konuda gördüm ateş eklemiş yine kaska çok yanlış efsun rüzgara karşı dayanıklılık ise deliciyi azaltıyor.

Ayakkabı:

• Max Hp.
  • Kritik.
  • Kılıç Savunması.
  • Bıçak Savunması.
  • Çiftel,Yelpaze,Çan Ok Savunması oyunda hangi silah çok kullanılıyorsa ona göre yapın son efsunu.

Bilezik:

• Max Hp.
  • Yarı İnsan.
  • Büyüye Karşı Dayanıklılık.
  • Delici.
  • Rüzgara Karşı Dayanıklılık.

• Not:Sabit konuda yine ateş koymuş çok yanlış.

Kolye:

• Max Hp.
  • Kritik.
  • Kılıç Savunması.
  • Bıçak Savunması.

Küpe:

• Yarı insan.
  • Çiftel.
  • Kılıç Savunması.
  • Bıçak Savunması.
  • Yelpaze,Çan Ok Savunması oyunda hangi silah çok kullanılıyorsa ona göre yapın son efsunu.

İtemler:
Siyah Çelik • Sonuna kadar dönüştür.
Muharebe • Sonuna kadar dönüştür.
61 Lv Kalkanların hepsi.(Her karektere ayrı kalkan.)
Hayalet Maske Başlık • Sonuna kadar dönüştür.
Anka Ayakkabı • Sonuna kadar dönüştür.
Cennetin Gözü Bilezik • Sonuna kadar dönüştür (Dönüşüyormu bilmiyorum ama bazı serverlerde herşey dönüşüyor.)
Cennetin Gözü Kolye
Sonuna kadar dönüştür (Dönüşüyormu bilmiyorum ama bazı serverlerde herşey dönüşüyor.)
Abonoz Küpe.

Status:
Evet beyler şimdi söyliceğim saçma gelicek ama pvplerde edit dediğiniz adamlar benim bildiğim sırrı biliyorlar oda şu ne kadar Hp verirseniz o kadar yüksek hasar yersiniz deneyin bakalım.

Bug:
Dönüşüm küresi alın,düşürün oyunda cinsiyet değiştir varsa eğer dönüşümü basın sonra cinsiyet değiştirin 10k 10k girin.

Not:Bedenselseniz eğer tüm skilleri P alın sonra öfkeyi M yapın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri