Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Allods Online Üstat(Büyücü) Rehberi

KontrolsuzGuc

02ofogrencisi
Katılım
10 Yıl 9 Ay 11 Gün
Mesajlar
46
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Şube
Kırşehir
Merhaba arkadaşlar.

Sizlere burdan büyücüler için bi nebze işe yarar diye yetenek ve gelişim aşamalarını nasıl dağıtabileceğimizi göstercem. Ateş ve buz büyücüsü pvp de çok işe yarar örneğin paganlar savaş esnasında meşe kabuğu açtıklarında ateş büyücüsü paganı kesmekte pek zorlanmaz. Pvp de ise alan dps olarak çok etkilidir entropileri düzgün kullandıktan sonra dps olarak herzaman ilk sırayı çekersiniz. Büyülerin tek tek açıklamasını yapmicam zaten üstlerinde yeteri kadar anlatıyor eskiden açıklama gerekiyordu üstlerinde yanlış yazıyordu ama artık net bir şekilde öğrenebiliyoruz. Gelelim ateş buz büyücüsünün combosuna. Tekli mob ise veya boss ise ilk olarak buzdan kuyruklu yıldız ile kendimizi tutamayıp başlıyoruz daha sonra ister alev küresi ile devam ederiz istersek biriken kuzey pıhtısını yollarız. Çoklu moblarda agro tank dan dönmemesi için tankın biraz agroyu almasını bekleyelim ve buzdan meteor veya alev küresini yollayalım zaten büyük bir dmg yemiş olacaklardır daha sonra tank dan target alıp seçtiğimiz moba büyülerimizi yollayalım. Entropilere göre büyük skillerimizi sırasıyla atarız baktık entropi kalmadı element ahengiyle yeni entropiler edinir öyle devam ederiz.

Arkadaşlar pve zaten entropiler varken genelde başlıyoruz ve ilk olarak şimşek toplarıyla atak yapıyoruz çünkü çoğu mob ve boss ilk başta herhangi bir atağımızı kesebilcek bir büyü atmıyor ama ilerleyen zamanlarda stun yiyebiliyoruz ve şimşek topları bozuluyor o yüzden ilk şimşek topu veya fırtına cephesi tekli mob şimşek topları alan dps için fırtına cephesi kullanıcaz. Daha sonra gene tekli moba buzdan kuyruklu yıldız alan dps için buzdan meteor atarız. ve üzerimizde kuzey pıhtısı ve yüksek voltaj birikmiş olacak bir sonraki element gücü gelene kadar element ahengide kalmamışsa bu skilleri kullanırız ve hızlı bir dps atarz en önemli nokta boss veya mobun canı % 25 in altına indi ise sağanak öfkesi yani her doğa döngüsünde bir kez gelen elektro şok vururuz ve zaten çok büyük bir can almış oluruz.

Önemli skilleri buraya şöyle açıklayım.

Buzdan kuyruklu yıldız gelişim aşamalarından dalu açarsanız % sine göre ikinci biz kuyruklu yıldız alabilirsiniz ve oldukca güçlü bir büyü skilidir. Kademe 3 olmalıdır

Buzdan meteor aynı gene gelişimlerden % şansınıza bağlı olarak ikincisi gelebilir ve alan dps olarakda tekli mob ve tek kişiyede çok büyük bir dmg verir. kademe 3 olmalıdır.

Alev küresi aynı şekilde hem alan dps hem teklide oldukca büyük dmg veren bir skil büyücüler için can dır. kademe 3 olmalıdı.

taş duvar ve söz kalkanını 2 de bıraktım çünkü 3 lersek eğer 6 gelişim aşamasını harcamak istemedim ve zaten büyücüyüz biraz defansdan yoksun kalmalıyız zaten yansımalar bizi koruyor ve yansımalar kesinlikle 3 olmalı hem mana veriyor hemde yansıma bizi koruyor. boss bile tankalayabiliyoruz.

Stat değerlerine gelelim


Şans : % 60 ve üstü

Mantık : en son geliyor ve ne kadar fazla okadar iyidir ama 40 katın fazlası olsun benim 55 kat esans falan hep mantık basarım.

Ruh : % 15 % 20 arası diyor herkes ama bence % 18 % 20 arasıı olmalı hatta % 19 en güzeli

Önsezi : % 20 den az olmalı % 15 ideal

Evet Arkadaşlar Konuya Göz Atan Herkesten Bir Yorumu Borc Bilirim +Rep Verip Vermemekte Size Kalmış Allaha Emanet Olun En kısa Zamanda Diğer Karakterlerinde Rehberlerini Sızlerle Paylaşacagım
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri