Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

ÜyeyeÖzel Canva Pro Öğrenci Ekibimize Ücretsiz Katılın ?

Greatking Çevrimdışı

Greatking

Admin
Katılım
23 Tem 2013
Mesajlar
904
Tepkime puanı
47
Puanları
28
Yaş
36
Web sitesi
Discord
greatking
Cinsiyetiniz
Bay
Şube
Bursa
Oynfrm Ailesi olarak herkese merhabalar;

Canva PRO Ücretsiz ve Sınırsız nasıl kullanılır ?


Canva PRO Sınırsız, ücretsiz edinmenin kolay bir yöntemi ise Canva Pro Education – Oynfrm Sınıfına katılarak kendi hesabınıza pro özellikleri uygulamaktır.
Konuya yorum ve beğeni yaparak kayıt olmak linki aktif olacaktır. Canva PRO Davetiyesi alabilir ve hesabınıza muhteşem pro özellikleri ücretsiz uygulayabilirsiniz.

Ekibe (CANVA PRO) katılmak için Canva’ya kaydolun veya hali hazırda kullanmış olduğunuz hesabınız ile oturum açtıktan sonra aşağıdaki bağlantıdan hesabınıza pro özellikleri ücretsiz tanımlayın.

Canva PRO Nedir?​

Canva ücretsiz online logo tasarım programı, harika Çevrimiçi görüntü düzenleme araçları sağladığı için günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılan çevrimiçi bir web sitesi veya web aracıdır.

Profesyonel kalitede Canva logo, banner, küçük resim, poster hazırlama, youtube kapak resmi, Instagram hikayesi, facebook kapak sayfası, twitter kapağı vb. gibi işleri yapabilirsiniz. Canva, temelde kullanıcıların mevcut düzenlemeleri, öğeleri ve arka planları kullanarak resimler oluşturmasına olanak tanıyan çevrimiçi bir tasarım aracıdır. Ticari bir araç olarak, bazı öğeler ve düzenlemeler ücretli ve ücretsiz olarak sunulur. Herkesin hayran olduğu çevrimiçi tasarım aracını şimdi ücretsiz bedava bir şekilde deneyin.

Canva PRO Özellikleri​

İşte Canva’nın öne çıkan özelliklerinden bazıları;

  • Öğretmenler, işletmeler ve pazaryerleri, öğrenciler, tasarımcılar, fotoğrafçılar ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından kullanılabilir.
  • Canva yeni olanlar için, her türden ve fotoğrafları düzenlemeniz için işbirliği yapmanıza ve grafik oluşturmanıza olanak sağlayan grafik tasarım aracıdır. Her türlü görsel parçayı oluşturmak için kullanabileceğiniz birkaç şablon ve devasa bir kütüphanesi, vektörler, simgeler, tasarımlar ve fotoğraflar var.
  • Sosyal medya, sunum, el ilanları, poster, kart, blog afişi, sunum grafik, harf başlığı, dergi kapağı, sertifika, özgeçmiş, kitap kapağı, duvar kağıdı, CD kapak, broşür, kartpostal gibi büyük bir tasarım koleksiyonundan seçim yapabilirsiniz.
  • Bu tasarımlar Canva’ yı iş için nasıl kullanmayı planladığınıza göre kategorize edilmiştir. Örneğin, pazarlama için kullanıyorsanız, pazarlama kategorisinden tasarım seçebilirsiniz.
  • Eğitim için Canva kullanıyorsanız Eğitim kategorisinden ilgili tasarımları seçebilirsiniz.
  • Geniş çeşit şablon, tasarım, çizimler, şekiller, stok görselleri, fotoğraflar ve simgelerle size sunar.
  • Tecrübeniz zaten oluşturduğunuz tasarımlara göre özelleştirilmiştir. İşinizi kolaylaştıracak ilgili şablon ve tasarımlar elde edeceksiniz.

Canva PRO Ne Kadar?​

Canva Pro’nun aylık ücreti 54,99₺ 5 kişiye kadar, yıllık ücreti ise 469,99₺ 5 kişiye kadar.

Canva Ücretli mi?​

  • Evet ücretlidir.

Canva Öğretmenlere Ücretsiz mi?​

  • Evet öğretmenler için ücretsizdir. Bununla birlikte ek olarak canva education hesabı ile sınırsız ücretsiz kullanım ve ekip davetiyesi ile kendi sınıflarına öğrenci ekleyebilir.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar