KumdanKale
03ofkosucusu
Yetenek Puanı Kasma : (YP-SP) : Öncelikle YP kasmak için 6 LvL bir lonca bulup Tecrübe Puanı(Exp) kitletmeniz gerek. En iyi yp yi düşük LvL lerde tapınaklarda. Orta LvL'de Dratandaki baal'da kasabilirsiniz. Ne kadar çok YP kasarsanız ilerideki LvL'lerde o kadar çok skill açarsınız.
YP puanı kasmak için mümkün olduğunca düşük lvlde exp kitleyin. LvL 17 benim tavsiyemdir. Silah ödünç alabileceğiniz bir arkadaşınız var ise 21+15 silah ve 21+6 set bulup tapınaklar sabır edip 25,000 civarı yp kasın sonrada cash ile yetenek sigortası kullanarak lvl kasın. İleri lvlde kestiğiniz canavarlardan doğru dürüst bir yp gelmiyor.
Uzmanlık
LvL 31 olduğunuzda ustanıza giderek aşağıdaki uzamlıklardan birini seçmeniz gerek. Bunu yaptığınızda Statü puanlarınız sıfrlanıcaktır.
Şovalye
Kraliyet Şovalyesi
Tapınak Şovalyesi
Titan
Barbar
Savaş Ustası
Büyücü
Cadı
Shirbaz
Elf
Amazon
Şifacı
Eşkiya
Suikastçı
Keskin Nişancı
Şaman
Elementer
Uzman
Not : Bu konu yeni başlayan oyunculara yardım için açılmıştır. Eksik ve yanlış yaptığım bölümler varsa mesaj atın düzeltirim. Oyunda bana yardım edenlere Teşekkür ederim
YP puanı kasmak için mümkün olduğunca düşük lvlde exp kitleyin. LvL 17 benim tavsiyemdir. Silah ödünç alabileceğiniz bir arkadaşınız var ise 21+15 silah ve 21+6 set bulup tapınaklar sabır edip 25,000 civarı yp kasın sonrada cash ile yetenek sigortası kullanarak lvl kasın. İleri lvlde kestiğiniz canavarlardan doğru dürüst bir yp gelmiyor.
Uzmanlık
LvL 31 olduğunuzda ustanıza giderek aşağıdaki uzamlıklardan birini seçmeniz gerek. Bunu yaptığınızda Statü puanlarınız sıfrlanıcaktır.
Şovalye
Kraliyet Şovalyesi
Tapınak Şovalyesi
Titan
Barbar
Savaş Ustası
Büyücü
Cadı
Shirbaz
Elf
Amazon
Şifacı
Eşkiya
Suikastçı
Keskin Nişancı
Şaman
Elementer
Uzman
Not : Bu konu yeni başlayan oyunculara yardım için açılmıştır. Eksik ve yanlış yaptığım bölümler varsa mesaj atın düzeltirim. Oyunda bana yardım edenlere Teşekkür ederim