Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Yeni 70 arkadaşlara tank gear dökümanı

SROSEVER

09ofoyuncu
Şube
Bolu
Öncelikle selamlar, bu konuyu aradım bir türlü bulamadım onun için açtım, yoksa neden uğraşıyim okadar dmi
smile.png
. Gerçi wowheadı kullanıcam bu iş için siz de bulabilirsiniz databaseden ama uğraşamam derseniz bakarsınız işte içimden geldi düzenliyorum
smile.png
). Neyse lafı uzatmadan girelim konuya.

1h-weapon:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Quest zinciri zahmetlidir ama bir grup arkadaş buldunuz mu halledersiniz kolayca tavsiyemdir sun eater den önce, birkaç alternatif daha var ama komik, dandik dündük silahlar hepsi, bunu almaya uğraşın derim.

Shield:

İkisi de güzeldir kafanızı yormayın şunun busu daha iyi bunun busu daha iyi falan diye hangisi düşerse kullanın, bir süre götürür.

Helm:

Felsteel daha iyi bence ve ucuz maliyetli bir parça. Bold iyidir ama malum bu salak setin parçaları son bosslardan düşer, sıkar sizi biraz boyuna gir allah gir o boss u lootlarken dualar et sonra çıkmasın bi ton sıkıntı stres
smile.png

Neck:

40sta veren diğerlerine göre daha avantajlı bence, hem staya çok önem verir ya millet
smile.png
hem okadar da haksız değiller, tamam defansla ilgili belirli kapasiteleri yakalaman lazim ama onların dengesini daha sonra ayarlayabilrsiniz ben sadece kara tanklığı için alternatifler sunuyorum okadar.

Shoulder:

İkisi de iyidir hangisi düşerse artık.

Cloak:

Bence kesinlikle ilk şık, çok güzel bir item uzun süre gider, neleri tanklarsınız bunla neleri, o cloak ne bosslar görmüştür var ya
smile.png
. Gidin steam vaultsa hem cenarion repiniz artsın bu arada

Chest:

Bold seti malum sıkıntılıdır ama düşerse ne mutlu onun dışında aldorsanız revered olun hemen, ha aldor mu scryrs mı tartışması aşılsın istemem konuda şahsi fikrim farketmez sonuçta geçici itemler bunlar ikisi de neredeyse aynı tanklara göre shoulder enchantına bakarsın diğer malzemelere bakarsın kafana yatan varsa onla kanka olursun yoksa da hiç farketmez valla. Mechanardaki güzel hatunun attığı chest de gayet iyi.

T-shirt:
biggrin.png
ya çoğu insan farkına varmadan 70 oluyo, karakterlerimiz t-shirt de giyebiliyo gidin alın ah den güzel bişiy tarzınız olsun tank adama yakışmaz öyle 1 lvlda ki shirti giymek aa
smile.png
)

Tabard: Guilde bağlılığın göstergesi açısından instancelerde, raidlerde bu tabard önerimdir, onun dışında takılın
biggrin.png

Wrist:

Ben ilk seçenekteki bilekliği kullanmıştım hatırladığım kadarıyla, farketmez hangisi olursa artık

Hands:

Felsteel olabilir bence dğieriyle uğraşıp fıtık olana kadar. Ya bir itemin peşine düşülür normaldir buna bişey demem ama bu itemleri fazla kullanmicaksınız arkadaşlar onun için biraz daha kolay seçenekleri seçin diyorum, gidip 10 larca defa bir instanceye sırf bi bold parçası için girmek çok anlamsız bir sonraki karada o itemin upgrade olması büyük ihtimaldir.

Wasit:

İkisi de iyidir yine, socketli olanın ufak bi avantajı var gibi, size kalmış.

Legs:

Bana kalırsa direkt keepers of times ın legsi, hiç uğraşmayın öbürüyle. Zaten Curator size bir kaç ziyaretinizden sonra bir kıyak geçer
smile.png

Feet:

Ben Flesh i kullanmıştım, ikisi de iyidir.

Ring:

Hepsi de şıktır size kalmış ama staminası fazla olanları bu aşamada tercih etmek daha iyidir gibi geliyo.

Trinket:

İlk seçenek ve bilhassa ikinci seçenek çok iyidir, Compass için uğraşmaya değer.

EVEEEEEET, yaptığım okadar zahmetli bir iş değil zaten aklımda itemler ama yeni arkadaşların aynı şeyi yapması biraz zaman alır diye düşündüm o zamana bir iki instance çıkarın daha iyi
smile.png
. Arkadaşlar bu itemlerle karanın bir çok boss u tanklanır ve enchantları unutmamak lazım ve sahaya flasksız çıkmayın sakın. Ama biraz uçuk boss lara ilişmeyin, nightbane olmaz bunlarla mesela
biggrin.png
ama sıradan bir karayı çıkarırsınız, sıradan dediğim genelde netherspite atlanıyo herkesin kestiği bir boss değil, nb ya kesilio ya kesilmio gerisi de dişinize göre, zaten bundan sonrası kendiliğinden gelecek pat pat kara itemleri, derken hc ler sonra badge itemleri falan canavar olursunuz kısa zamanda, hadi kolay gelsin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri