EzikPlayerWow
05ofciragi
Merhaba arkadaşlar..
Öncelikle EP satın alabilmek için gerçek para yatirmaniz gerek ti*ğini biliyorsunuz ancak dikkatli okuyun ve cebinizden tek kuruş çikmadan internet ten para kazanarak EP almayi gösterece*ğim...
Ben Hala bu yöntemle Ep aliyorum bilginize..
öncelikle aşağıdakilinkten paypal'a girip bir hesap açiyorsunuz.
1.
daha sonra aşağıdaki linkteki siteye girip üye oluyorsunuz ve login oluyorsunuz.
(Dikkat bu siteye üye olurken e-mail adres bölümüne PAYPAL 'a girdi*ğiniz e-mail adresini gireceksiniz. yoksa bu siteden kazandığınız paralar PAYPAL hesabınıza aktaramazsınız..)
2.
3. Login olduktan sonra önünüze tam orta sayfada Mavi renkli ortalama 6-7 tane link gözükecek
bu linklerden birine tıklıyorsunuz ve önünüze açilan sayfada da Start Survey Now yazıyor buna da tıklıyorsunuz daha sonra çıkan sayfada altta ve üstteki
2 adet Buş kutucuğa sallayın bir kaç harf sonrada
alttaki click here the submit BOTH rewievs buton una tıklıyorsunuz ve
Click Here to go Home and to see your New Balance
çıkan yazıya da tıkladıktan sonra 6 dolar civarin da bir para kazanıyorsunuz..
Başta söylediğim gibi bütün linklere bunu yapınca toplam 27 dolar kazanmış oluyorsunuz.
Fakat PAYPAL hesabına aktarabilmeniz için paranızın en az 75 dolar yapmanız gerekiyor..
kendi referdance linkinizi arkadaşlarınıza gönderip onları da üye yaparsanız
kişi başına 1.25 dolar kazanıyorsunuz.. Buda hiç küçük bir rakam de*ğil bence..
Dediğim gibi ben yaklaşık bu zamana kadar 200 dolar kazandım ve EP ’lerimi bu şekilde alıyorum..
Bence sizde bir deneyin...
HEEE UNUTMADAN sÖYLE ’iM PARANIZI PAYPAL HESABINA AKTARDIKTAN SONRA 5 GÜn sÜRE VERiYOR YANi 5 GÜn iÇiNDE PAYPAL HESABINIZA PARA YATIYOR HEMEN YATMIYOR B0LG0N0ZE.."
Bu Hile Değil!!!
Öncelikle EP satın alabilmek için gerçek para yatirmaniz gerek ti*ğini biliyorsunuz ancak dikkatli okuyun ve cebinizden tek kuruş çikmadan internet ten para kazanarak EP almayi gösterece*ğim...
Ben Hala bu yöntemle Ep aliyorum bilginize..
öncelikle aşağıdakilinkten paypal'a girip bir hesap açiyorsunuz.
1.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
daha sonra aşağıdaki linkteki siteye girip üye oluyorsunuz ve login oluyorsunuz.
(Dikkat bu siteye üye olurken e-mail adres bölümüne PAYPAL 'a girdi*ğiniz e-mail adresini gireceksiniz. yoksa bu siteden kazandığınız paralar PAYPAL hesabınıza aktaramazsınız..)
2.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
3. Login olduktan sonra önünüze tam orta sayfada Mavi renkli ortalama 6-7 tane link gözükecek
bu linklerden birine tıklıyorsunuz ve önünüze açilan sayfada da Start Survey Now yazıyor buna da tıklıyorsunuz daha sonra çıkan sayfada altta ve üstteki
2 adet Buş kutucuğa sallayın bir kaç harf sonrada
alttaki click here the submit BOTH rewievs buton una tıklıyorsunuz ve
Click Here to go Home and to see your New Balance
çıkan yazıya da tıkladıktan sonra 6 dolar civarin da bir para kazanıyorsunuz..
Başta söylediğim gibi bütün linklere bunu yapınca toplam 27 dolar kazanmış oluyorsunuz.
Fakat PAYPAL hesabına aktarabilmeniz için paranızın en az 75 dolar yapmanız gerekiyor..
kendi referdance linkinizi arkadaşlarınıza gönderip onları da üye yaparsanız
kişi başına 1.25 dolar kazanıyorsunuz.. Buda hiç küçük bir rakam de*ğil bence..
Dediğim gibi ben yaklaşık bu zamana kadar 200 dolar kazandım ve EP ’lerimi bu şekilde alıyorum..
Bence sizde bir deneyin...
HEEE UNUTMADAN sÖYLE ’iM PARANIZI PAYPAL HESABINA AKTARDIKTAN SONRA 5 GÜn sÜRE VERiYOR YANi 5 GÜn iÇiNDE PAYPAL HESABINIZA PARA YATIYOR HEMEN YATMIYOR B0LG0N0ZE.."
Bu Hile Değil!!!