Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

VS lerde kullanılan 1-1 efsun taktiği

mmo

07ofyariscisi
Şube
Adana
bilindiği üzere artık efsunlar ne nereye yarıyo hangisi hangi karakerde iş görür biliyoruz hatta rüzgar dayanıklılığı die efsunun çalışmadıgını bile ögrenmiştik metin2 resmi forum sitesindede acıklanmıştı beta ile düzenlenecek ve beta map slotlarına karşı savunma olacak die denmişti ne oldu bilmiyorum takipde etmedim
biggrin.png

bu konuyu 1-1 item olayını bilmeyenler için açtım çıkıpta yenimi fark ettin dienlere şimdiden cevabım sen oynarken ben quest mysql ilişkilendirmesini cözüyo idim...
1-1 mantığı nedir ??

her karakter için ayrı item efsunlama taktiğidir..
mantıklı düşünmek gerekirse örnek veriyorum bir ninjasın ve savasçı ile vs atıyorsun efsunların 5/5 die tabir ettiğimiz olayda... peki bir çift el karakteri ile vs atar iken gercekten 5/5 misin???? tabiki hayır.

bir kolyeyi ele alalım ve 5/5 efsunum olsun
kılıç savunma
çift el savunma
ok savunma
bıçak savunma
hp
karşımızdaki bir ninja oldugunu farz edelim kaç efsun bize vsde yarıycak ninja bıcakcı dielim
bıçak ve hp
2/5
peki ne yapabiliriz işte burda olay 1-1 efsun mantığına geliyor vs için her karaktere farklı item emek server ise zor tabi ama orta ve kolay server için sadece efsun atması ugrastırır oda efsun botu varsa sıkıntı yok demektir...

Ne olsa iyi olurdu bu durumda;
bıçak savunma
hp
hp üretimi
Krıtik veya delici ( kolyenin cennet oldugunu var sayıyorum genel kullanılan oysa ben hp üretimi yapan kullanırım işi bilende öle yapar
biggrin.png
)
sersemlik gibi
ninja ile vs yapıyo isem ve bıcakcı ise ne oldu
bıcak yarayacak hp elbette hp üretme elbette krıtık delici illaki sersemlik illaki (kalkanda bagısıklık var demeyin işi bilen bilir
biggrin.png
)
sonuç 5/5

1-1 yapılamaz itemler ;
a-Silahınız;

silahınızı 1-1 yapamazsınız çünkü her karaktere uyumlu olur efsundan anlıyo iseniz nedir olmazsa olmazımız
12+15 yarı insanlarımız (dönüşüm itemi)
güç
krıtik
delici
çeviklik,canlılık vb sura şaman zeka gibisinden

b-Kalkan;

görünce hadi lan teres diyenler oldu bu başlığı
biggrin.png
ama okuyun derim
evet ilaki her karekter için kalkanını takmamız gerek bizim anlattıgımız kendi özellikleri değil efsun olayıdır
şahin kalkan var nedir savaşçılara karşı güçlü onun haricinde bizim verdiğimiz genel efsunlar neler
sersemleme bagısıklıgı
güç
yarı insanlara karşı
çeviklik gibi
bunların dışında karşımızdaki karaktere özel bir efsun varmı yok bu yüzden kalkanlar her zaman 5/5 olacaktır bu yüzden kalkan değişmez

bunların haricinde 1-1 efsunlarımızı diğer itemlerede aynı şekilde yaparsak yıkılmaz olabiliriz mantıgı anladı isek..

son bir şey daha yukarda benim kolyem 1-1 de hp üretimi olan kolye demiştim neden dienler olursa
1-1 de krıtik ve deliciye ikisinede ihtiyacım var bu iteme ikiside gelirmi evet ha öbürüne de gelir ama fazladan hp üretimim +56 olur ve alt efsunlara başka efsun getirme şansımda

benim dieceklerim bu kadar umarım işinize yarar unutmayın bu olayı emek serverde zor yaparsınız ama orta ve kolay serverlerde yapın en azından deneyin farkı göreceksiniz

5/5 itemleriniz rafa kaldırın lonca savaşlarında lazım olacak sizlere
biggrin.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri