Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

UYARI:Hack Yemek İSTEMİYORSAN OKU * OKUMADAN DOSYA İNDİRME[DETAYLI]

Greatking

Admin
Discord
greatking
Cinsiyetiniz
Bay
Şube
Bursa
1.Bilgi-
Kesinlikle
+Videosu Olmayan;
+Virüstotal olmayan ; Dosyalar indirmeyin !

2.Bilgi-
Eğer hilenin çalıstıgına dair video yoksa ve virüstotal yoksa indirdiyseniz açmayın ! virüs içerikli olabilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
'dan taratınız.

3.Bilgi-
Kesinlikle MSN'den , Facebook'dan v.s yerlerden hiç bir dosya alıp yüklemeyin , sonuçta keylogger,virüs içeriği bulunuyor olabilir.

4.Bilgi-
Kesinlikle tanınmadık kişilerin paylastıgı hileleri indirmeyin , tanımadık derken uzman üye v.s rütbelere ulaşamamş veya yoneticilerin onayını almamış konulardaki hileleri indirmeyin. Yonetici onayını almış hileleri indirmeniz yararlı olacaktır , tanınmış kişiler bile olsalar konusunda çalıstıgına dair video , virüstotal olup olmadıgına bakın

5.Bilgi-
Sabitteki konular dısında hile indirmemeye çalısın , yine tanıdık olarak konu sabit olmasa bile yukarıdaki kişilerden birinin hilesini indirebilirsiniz.

6.Bilgi-
Ticaret hack , yang hack diye birşey YOKTUR ! kişileri kandırmaya yoneliktir.

7.Bilgi-
Ufak tutarlı dosyaları indirmeyin , 30kb ,10kb , 20 kb v.s v.s gibi

8.Bilgi-
rar şifreli dosyaları kesinlikle indirmeyin , nedeni ise virüstotal rarlı sifreleri algılamıyor ve genellikle rarlı paylasılan dosyalı konularda virüstotal sahte oluyor.

İlk Defa Hile İndiriyorum Ne Yapmalıyım ?
1.Yol-: Sabitteki hilelerin birini deneyin geneli çalısıyor zaten.
2.Yol-: Yonetici veya Süper Moderatör veya Yönetimdeki kişilerden onay alan hileleri indirebilirsiniz.
3.Yol-: İlla bu kişilerden indirmem diyorsanız diğer konularda virüstotal , hilenin çalıstıgına dair video bulunmasına özen gösterin !
4.Yol-: Kesinlikle ss(ekran goruntusu) olan , video olmayan konuları dikkate almayın
5.Yol-: 10 kb , 20 kb gibi miktarlı dosyaları indirmeyin ! hack ihtimali %99.9

Virüs Yedim Ne Yapmalıyım ?
Yediğiniz virüs türüne göre değişebilir ;
Örneğin keylogger: bu program tüm şifrelerinizi çalar tek çözüm format.

KEYLOGGER(ŞiFRE ÇALICI) PROGRAM YEDİM,NE YAPMALIYIM ?
Öncelikle kesinlikle paniğe kapılmayın.İşlemlerinizi Ekran Klavyesi ile görün taa ki format atana kadar.Ekran klavyesinin size çok faydası dokunacaktır.Karşıdaki yani size keyloggeri atan adam sizin ekranınızı görebilir.Ne işlem yaptıgınızı görebilir.ÖRN:Metin2,Sro,PB vs. sifre ile girilen online oyunlarda ekran klavyesi ile girerseniz şifrenizi göremez !
Keylogger lamer bir programdır , o yuzden her hareketli kolay kolay algılayamaz ; Mesela ekran klavyesi ile girilen şifreleri göremez. O Yüzden paniğe kapılmayın

2.Adım-
Keylogger yediyseniz hiç vakit kaybetmeden format atmaya çalısın.Yaşınız +18 ise hemen online suçlar bolumune polise başvurun,dava açarsanız tazminat bile alabilirsiniz.

3.Adım-
Eğer format atma imkanınız yoksa , antikeylogger indirmeye çalısın dikkat edin antikeylogger ararken keylogger yemeyin ! . Antikeylogger nedir; Keyloggerle bir nevi savaş yapar yani pc nizi bir süreliğine güven içerisinde tutar. Şuan hiç antikeylogger kullanmadım ama arıyorum ''Sizler İçin''

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri