KARARGAH81
ofacemisi
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım web tabanlı strateji oyunu KARARGAH81’i görüşlerinize sunmak istiyorum.
Oyunda Türkiye haritasındaki 81 şehirden birini seçerek şehrinizin birliğine katılıyorsunuz. Mermi ve kaynaklarınızı yönetiyor, rakip şehirlere saldırıyor, kendi şehrinizin savunmasına katkı sağlıyor ve diğer oyuncularla ortak hedefler belirliyorsunuz.
Oyunun temel özellikleri:
Özellikle haritanın anlaşılabilirliği, mobil görünüm, şehir seçimi ve ilk giriş deneyimi hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Deneyen arkadaşlar ilk birkaç dakikada zorlandıkları veya geliştirilmesini istedikleri noktaları yazarsa çok faydalı olur.
Oyunu incelemek için:
Geri bildirim veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bir süredir üzerinde çalıştığım web tabanlı strateji oyunu KARARGAH81’i görüşlerinize sunmak istiyorum.
Oyunda Türkiye haritasındaki 81 şehirden birini seçerek şehrinizin birliğine katılıyorsunuz. Mermi ve kaynaklarınızı yönetiyor, rakip şehirlere saldırıyor, kendi şehrinizin savunmasına katkı sağlıyor ve diğer oyuncularla ortak hedefler belirliyorsunuz.
Oyunun temel özellikleri:
- İndirme gerektirmeden tarayıcıdan oynanıyor.
- Telefon ve bilgisayardan erişilebiliyor.
- 81 gerçek şehir aynı sezonluk haritada mücadele ediyor.
- Şehir seçimi, takım koordinasyonu ve kaynak yönetimi önem taşıyor.
- Kayıt ve temel oynanış ücretsiz; satın alma zorunluluğu bulunmuyor.
- Sezonlar yaklaşık 40 gün sürüyor.
Özellikle haritanın anlaşılabilirliği, mobil görünüm, şehir seçimi ve ilk giriş deneyimi hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Deneyen arkadaşlar ilk birkaç dakikada zorlandıkları veya geliştirilmesini istedikleri noktaları yazarsa çok faydalı olur.
Oyunu incelemek için:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Geri bildirim veren herkese şimdiden teşekkür ederim.