burcum33
ofacemisi
SRC belgesi ve ÜDY belgesi almak için bir çok yol varsa da en çok kullanılan yöntemi bakanlığın izin verdiği eğitim kurumlarında bu eğitimleri alıp daha sonra bu eğitimin içeriğince sınava girmek ve geçmektir. Bu eğitimde eğitim kurumlarına bakanlığın verildiği müfredata uygun şekilde eğitim verilir. Sınavlar ise yine bakanlığın açtığı sınavlara girmeniz gerekmektedir. Sınavlar eğitim kurumlarında yapılamaz.
ve ÜDY belgesine sahip olmanın diğer yolu ise bakanlığın belirlediği şartları sağlayan kişiler faiş fiyatı ödemeden, iş kaybı yaşamadan direkt olarak bakanlıktan bu belgeyi isteyebilir ve kısa sürede temin edebilirsiniz. Bu yolla almanın en büyük avantajı eğitim kurumların para ve zaman kaybetmeden belge sahibi olmaktır.
SRC belgesi veya
alınırken bu belgeleri almak için aynı şartlar istenmez her belge için farklı türden şartlar sunulur. 2003 den önce C,D veya E ehliyete sahip kişiler SRC belgesini doğrudan alabilir. B sınıfı bir ehliyet sahibiyseniz yine 2003 yılından önce bir sosyal sağlık kurumuna kayıtlı iseniz SRC belgesini doğrudan alabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
SRC belgesi veya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.