faydasız
02ofogrencisi
Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 3 yildir Arabian yani İslam irki gelicekmıs. ama hiç birzaman tarihi bellirli olmamıstı. bircok arastırma yaptım ve şu sonuça vardım. Kendi araştirmalarima göre ve izledgım vıdeolara göre 21 December yani 21 Aralıkta Legend 9 gelicek ve yeni arabian karakterleri gelicek.
Elimdeki fotograflara dayanarak karakter sayısı 6
1:İsmi henüz belirlenmeyen veya benim bilmedigim
Vizard tipinde bi karakter ama vizardlardan farkı cin cikarabilme özelligine sahipmis. cok değişik olucaga benzio soyle diyorlar 4 elementı kontrol edebilecek Ateş,Su,Hava,Toprak veya daha farkli bu karakter hakkında bıldıklerım bukadar
2:Olarak bir ceşit spartali
mızrak kalkan kullanıyor bu karakter hakkında bılgım bukadar
3:Karakter olarak Asasın tarzında bır karakter Silahi ise Claws cok değişik ve cok güzel bir karakter olacagi kesın . clawsa örnek vermek gerekirse herkesın izledigi X-men filimindeki Wolverinin demırden Tırnaklarını örnek vereym cok güzel olucak
4: Karakter ise Warior tarzında bısey olucak veya barbar topuz tarzında bırşey kullanıyor zaten europa dakı wariorla arasindaki fark sadece 2. seçilen clas yani şöyle örnek vereyım, Europada Wariorun , cleric skılını acması gıbı .
5 :Karakter Olarak : Bi tür blade görünüşe göre bu biraz değişk bir blade olucak kılıcı ters tutuyor cok güzel görüntüsü var
6 :Son olarak bir yaşlı dede var onun ne özelligi veya hangi clasa ayit oldugunu bılmıyom tahmın olarak bir çeşit büyücü gibi ama tam emın degılm yalan soylemıs olmıyım.
Neyse arkadaşlar benden bukadar bildigim herşeyi size aktarmaya calıstım inşallah birşey anlatabilmişimdir . Saygılar .
Elimdeki fotograflara dayanarak karakter sayısı 6
1:İsmi henüz belirlenmeyen veya benim bilmedigim

2:Olarak bir ceşit spartali

3:Karakter olarak Asasın tarzında bır karakter Silahi ise Claws cok değişik ve cok güzel bir karakter olacagi kesın . clawsa örnek vermek gerekirse herkesın izledigi X-men filimindeki Wolverinin demırden Tırnaklarını örnek vereym cok güzel olucak
4: Karakter ise Warior tarzında bısey olucak veya barbar topuz tarzında bırşey kullanıyor zaten europa dakı wariorla arasindaki fark sadece 2. seçilen clas yani şöyle örnek vereyım, Europada Wariorun , cleric skılını acması gıbı .
5 :Karakter Olarak : Bi tür blade görünüşe göre bu biraz değişk bir blade olucak kılıcı ters tutuyor cok güzel görüntüsü var

6 :Son olarak bir yaşlı dede var onun ne özelligi veya hangi clasa ayit oldugunu bılmıyom tahmın olarak bir çeşit büyücü gibi ama tam emın degılm yalan soylemıs olmıyım.
Neyse arkadaşlar benden bukadar bildigim herşeyi size aktarmaya calıstım inşallah birşey anlatabilmişimdir . Saygılar .