recep
02ofogrencisi
Merhaba arkadaşlar,
Son birkaç ay içerisinde AP almak isteyenler çeşitli ödeme hatalarıyla karşılaştılar.
Hataların çoğunun bir çözümü var.Sizlerin de karşılaşabileceği bu hataları açıklayacağım.
Kredi Kartı
Bilinen bir hata yok.
Para Transferi
AP henüz yüklenmedi!
S:Hey!Ben TALU,parayı gönderdim ama AP'lerim yüklenmedi.
C
ara Transferinin tamamlanması Almanya da 5 güne kadar sürebiliyor.Lütfen paranızın bize ulaşmasını bekleyin.
S:Hey! Ben bir hafta önce para gönderdim,ancak hala AP'lerim yüklenmedi.Beni kandırıyor musunuz?
C:Hayır! Para Transferi yaparken NOT bölümüne Ödeme Kimliğinizi hatalı yazmış olabilirsiniz.
PaySafeCard
AP henüz yüklenmedi!
S
aySafeCard ile ödeme yaptım,kartımdaki para eksildi fakat AP'lerim yüklenmedi.
C:Ödemenizi yaptıktan sonra paranızın bize aktarılması biraz uzun sürebilir.Bu gibi durumlarda PaySafeCard Destek ekibinden işlem numaranızı isteyin.İşlem Numarası ile birlikte Destek Sisteminden bize başvurum.Bizde kontrol edip,onaylayalım.
Click&Buy
Bilinen bir hata yok.
PayPal
AP YOK!
S:Ben doğrudan hesabınıza PayPal ile para aktardım,neden hiç bir şey olmadı?
C:Lütfen sadece PayPal uygulamamızı kullanın.Doğrudan hesabımıza para göndermeyin.
İsim uyuşmazlığı
S:Ödeme sayfasında İsmimin uyuşmadığını söylüyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.
C:Lütfen kullandığınız ismi PayPal veri tabanından kontrol ediniz.
PayByCash
Bilinen bir hata yok.
DaoPay
AP yüklenmedi!
S:Sabit telefonumdan DaoPay'ı aradım.Ödeme işlemi başladı.
Ödeme sayfasını kapattım ve telefon da kapandı fakat AP'lerim yüklenmedi.Ne oluyor?
C:Ödeme Sayfasını kapattığınız zaman,ödeme işlemi yarıda kesilecektir.Lütfen aşağıdaki işlemleri uygulayınız.
Gamesultan ePin
Yanlış e-Pin!
S:Kullandığım e-pin'in yanlış ya da kullanılmış olduğunu söylüyor.Ne yapmalıyım?
C:Lütfen ePin aldığınız yerle irtibata geçin.
Turkcell Mobil Ödeme
Bilinen bir hata yok.
Görülen yaygın hataları bu başlıkta güncellemeye devam edeceğim.
Son birkaç ay içerisinde AP almak isteyenler çeşitli ödeme hatalarıyla karşılaştılar.
Hataların çoğunun bir çözümü var.Sizlerin de karşılaşabileceği bu hataları açıklayacağım.
- Kredi Kartı
- Para Transferi
- PaySafeCard
- Click&Buy
- PayPal
- Gamesultan ePin
- PayByCash
- DaoPay
- Turkcell Mobil Ödeme

Bilinen bir hata yok.

AP henüz yüklenmedi!
S:Hey!Ben TALU,parayı gönderdim ama AP'lerim yüklenmedi.
C

S:Hey! Ben bir hafta önce para gönderdim,ancak hala AP'lerim yüklenmedi.Beni kandırıyor musunuz?
C:Hayır! Para Transferi yaparken NOT bölümüne Ödeme Kimliğinizi hatalı yazmış olabilirsiniz.

AP henüz yüklenmedi!
S

C:Ödemenizi yaptıktan sonra paranızın bize aktarılması biraz uzun sürebilir.Bu gibi durumlarda PaySafeCard Destek ekibinden işlem numaranızı isteyin.İşlem Numarası ile birlikte Destek Sisteminden bize başvurum.Bizde kontrol edip,onaylayalım.

Bilinen bir hata yok.

AP YOK!
S:Ben doğrudan hesabınıza PayPal ile para aktardım,neden hiç bir şey olmadı?
C:Lütfen sadece PayPal uygulamamızı kullanın.Doğrudan hesabımıza para göndermeyin.
İsim uyuşmazlığı
S:Ödeme sayfasında İsmimin uyuşmadığını söylüyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.
C:Lütfen kullandığınız ismi PayPal veri tabanından kontrol ediniz.

Bilinen bir hata yok.

AP yüklenmedi!
S:Sabit telefonumdan DaoPay'ı aradım.Ödeme işlemi başladı.
Ödeme sayfasını kapattım ve telefon da kapandı fakat AP'lerim yüklenmedi.Ne oluyor?
C:Ödeme Sayfasını kapattığınız zaman,ödeme işlemi yarıda kesilecektir.Lütfen aşağıdaki işlemleri uygulayınız.
- AP Yükleme sayfasındaki DaoPay seçeneğini seçiniz.
- Almak istediğiniz AP miktarını seçiniz.
- Sayfanın altında bulunan ''Yardım'' butonuna tıklayın.
- Ardından ''Ödeme İşlemine Devam'' butonuna tıklayın.
- Pin Kodunuzu ya da sipariş numaranızı girip ''TAMAM'' butonuna tıklayın.
- Eski ödeme işlemi devam edecektir.

Yanlış e-Pin!
S:Kullandığım e-pin'in yanlış ya da kullanılmış olduğunu söylüyor.Ne yapmalıyım?
C:Lütfen ePin aldığınız yerle irtibata geçin.

Bilinen bir hata yok.
Görülen yaygın hataları bu başlıkta güncellemeye devam edeceğim.