Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Savaşçının Bilinmeyen Özellikleri ve Suralara karşı daha fazla savunma !!!

BayGeveze

03ofkosucusu
Şube
Kırıkkale
Öncelikle Merhaba...
Savaşçının statülerini Söyleyeyim. Çogu konuda var ama ben daha detaylı anlattım ve skillerdeki etkilerinide bizzat kendim deneyip buldum

•Hp(VIT)= 1Hp Kılıç çevirme (1-2 puan arttırır) ve Hamlenin (1puan arttırır)güçünü artırır .
Canlılık efsunu bana göre gereksiz Bedensel sikil atmaz düz vuruşlarını Güçlendirir 1 canlılık 1hp le aynıdır Ve sadece kılıç çevirme hamlenin güçünü arttırdığı için gereksiz, görülür bi fayda sağlamaz.! Bence.

•Sp(INT)=Herkez savaşçıda gereksiz gibi görür 1sp 2büyü hasarı 1 büyü savunması verir buna göre 50 puan sp ye verirsek +100 büyü hasarı(skilimizin güçünü arttırır) +50 büyü savunması kazanırız
suralarla ws de çok büyük önemi wardır Birde 12 Zeka getirdikmi 12 büyü savunması 24-24 büyü hasarı verir .

•Saldırı hasarı (STR)=Savaşçının Skillerinin Güçü artırır ve Düz vuruşlardaki hasarıda arttırır. Öfke hariç P oldumu güçü deyişmez Olmazsa Olmazıdır Savaşçının.

(DEX)=3puanda bir 1 savuşturma verir çok azda olsa Kılıç çevirme ve Hamlenin güçünü arttırır.

•BUNLAR BEDENSELİN SKİL GÜÇLERİNİ ETKİLEYEN STATÜLERDİR

•ŞİMDİ STATÜLER ZİHİNSELİN SKİL GÜÇÜNÜ NASIL EKLEDİĞİNİ ANLATICAM

•Hp (VIT)=Zihinselin büyün skillerinin güçünü arttırır Canlılık da arttırır ama bi fark yaratacak kadar deyildir.

•Sp (INT)=Bedenselde anlattıgımla aynıdır.

•Saldırı Hasarı (STR)=Bütün skillerin güçünü artırır ve Düz vuruştaki hasarıda arttırır.

(DEX)=Ruh vuruşu, Güçlü vuruş, Kılıç darbesi, Şiddetli vuruş Skillerinin güçünü arttırır. Güçlü bedene bi etkisi YOKTUR

BEDENSEL SAVAŞÇI SİLAHI NASIL OLMALI ?
Cevabı: Birçok efsun vardır Surayla ws atıcaksanız Silahı aynen Şu şekil yapmalısınız..

Yarı insanlara karşı güçlü (herkezin bildiği bir efsun açıklamaya gerek yok
smile.png
)
Zeka (Neden derseniz Büyü savunması ve büyülü saldırı güçümüzü arttırıyor)
Güç (Güç Zaten Tartışmasız
smile.png
)
Delici yada kritik (delici skilde işlemez Düz vuruşlarda devreye girer Kritik her ikisindede Görev Yapar.)
Sersemletme şansı (bedenselde olmazsa olmazdır)
Taşlar Suradan Koruyan Öldürücü darbe Kavrama Taşı Surayla 1e1 ws lerde bu efsun Çok iyidir

ZIRH
Max.Hp
Kılıç savunması
Bıcak savunması
Çift el savunması( sw de Çift el kullanan az oYAY kullanan çoksa ok sav la deyiştirin)
Ok savunması ( sw de Okçu yoksa Saldırı Değeri ile deyiştirin )(saldırı değerini Bedenselseniz yapın)
Taşlar: Korunma Savunma Kurnazlık ( okçu sw de çoksa ekleyin yada Yaşam ama +4 yaşam taşı 300 hp verdiginden Gereksiz Görüyorum ben Hızda olabilir)

Kalkan (her karaktere aytı yapın)(Savaşçı-Ninja-Sura-Şaman)
Yarı insanlara karşı güçlü
(sura kalkanına Zeka)(zihinselde zeka gereklidir Büyülü saldırı degerini artırıyor ki zihinselde skil atar )
Güç
Sersemlik karşısında bağışıklık
Bloklama (bloklama rakibin saldırısını Miss'e çevirmedir nekadar yüksekse daha çok Miss olur Ayakkabı ve Dönüşmüş Kaskla % si yükselir )
zihinsel iseniz Bloklam yerine Sura kalkanına Çeviklikde Getirebilirsiniz yada hepsinde kaldırın ama ninjada ve savaşçıda kaldırmayın çok düz vururlar
smile.png

KASK
Büyüye karşı dayanıklılık
Saldırı hızı (bedenselseniz kesin getirin)
Zehirleme şansı
Oklardan korunma şansı
Neden Şimşek ve rüzgar yok derseniz Kimisi kritiği önlüyor Deliciyi önlüyor diyor Kimisi Hiçbişie yaramıyor Diyor Son gördüğümde Birisi Gameforce açıklama yaptı hiçbi etkisi yok diye yazmıstı o yüzden kendim denemeden koymıyacağım.

BİLEZİK
Büyüye karşı dayanıklılık
Max.Hp
Delici
.........(siz ne getirirseniz getirin
smile.png
)

AYAKKABI (Anka Tercih edin Bloklama veriyor dönüştümü 2 katı oluyor)
Kılıç savunması
Bıcak savunması
Oklardan korunma sansı yada Oka karşı dayanıklılık (okçu yoksa sw de Sersemlerme,Saldırı hızı,yada kritik ayarlayın)
Max.Hp
Saldırı hızı Yada Sersemletme yada Kritik Getirebilirsiniz (sw de çift el çoksa çift el geitirin )

KÜPE (Abonoz Takın Ama surayla ws atarken Daha fazla büyü savunması isterseniz Cennetin gözü küpeyi tercih edin)
Kılıç savunması
Bıcak savunması
Çift el savunması (sw de çiftel yada okçu azsa Zehre karşı koymada Getire bilirsiniz)
Oka karşı dayanıklılık

KOLYE
Kılıç savunması
Bıcak savunması
Oka karşı dayanıklılık
Max.Hp
Çift el savunması (Sw de okçu yada çiftel azsa ikisinden birini kritikle deyiştirin)

ZİHİNSEL SAVAŞÇI SİLAHI NASIL OLMALI?
Cevabı:

Yarı insanlara Karşı güçlü
Güç
Zeka(surayla atmıcaksanız yada sw de sura azsa Büyü hızı yapabilirsiniz)
Çeviklik
Kritik Yada Büyü hızı

STATÜLERİ BİZZAT KENDİM DENİYEREK BULDUM NASIL YAPTIN DERDESİNZ WS LİK BİR SW'DE DENEDİM ÇEVİKLİK,GÜÇ,ZEKA YI TEK TEK DENEDİM 2 TANE +9 MUHAREBEYE 1 TANESİNE SADECE 1 EFSUN DİYERİ DÜZ HİÇBİR EFSUN YOK OLARAK DENEDİM VE STATÜLERİ TEK TEK HEPSİNE VERDİM VE BU SONUÇLER ÇIKTI

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri