BayGeveze
03ofkosucusu
Öncelikle Merhaba...
Savaşçının statülerini Söyleyeyim. Çogu konuda var ama ben daha detaylı anlattım ve skillerdeki etkilerinide bizzat kendim deneyip buldum
•Hp(VIT)= 1Hp Kılıç çevirme (1-2 puan arttırır) ve Hamlenin (1puan arttırır)güçünü artırır .
Canlılık efsunu bana göre gereksiz Bedensel sikil atmaz düz vuruşlarını Güçlendirir 1 canlılık 1hp le aynıdır Ve sadece kılıç çevirme hamlenin güçünü arttırdığı için gereksiz, görülür bi fayda sağlamaz.! Bence.
•Sp(INT)=Herkez savaşçıda gereksiz gibi görür 1sp 2büyü hasarı 1 büyü savunması verir buna göre 50 puan sp ye verirsek +100 büyü hasarı(skilimizin güçünü arttırır) +50 büyü savunması kazanırız
suralarla ws de çok büyük önemi wardır Birde 12 Zeka getirdikmi 12 büyü savunması 24-24 büyü hasarı verir .
•Saldırı hasarı (STR)=Savaşçının Skillerinin Güçü artırır ve Düz vuruşlardaki hasarıda arttırır. Öfke hariç P oldumu güçü deyişmez Olmazsa Olmazıdır Savaşçının.
•(DEX)=3puanda bir 1 savuşturma verir çok azda olsa Kılıç çevirme ve Hamlenin güçünü arttırır.
•BUNLAR BEDENSELİN SKİL GÜÇLERİNİ ETKİLEYEN STATÜLERDİR
•ŞİMDİ STATÜLER ZİHİNSELİN SKİL GÜÇÜNÜ NASIL EKLEDİĞİNİ ANLATICAM
•Hp (VIT)=Zihinselin büyün skillerinin güçünü arttırır Canlılık da arttırır ama bi fark yaratacak kadar deyildir.
•Sp (INT)=Bedenselde anlattıgımla aynıdır.
•Saldırı Hasarı (STR)=Bütün skillerin güçünü artırır ve Düz vuruştaki hasarıda arttırır.
•(DEX)=Ruh vuruşu, Güçlü vuruş, Kılıç darbesi, Şiddetli vuruş Skillerinin güçünü arttırır. Güçlü bedene bi etkisi YOKTUR
BEDENSEL SAVAŞÇI SİLAHI NASIL OLMALI ?
Cevabı: Birçok efsun vardır Surayla ws atıcaksanız Silahı aynen Şu şekil yapmalısınız..
↓
♣Yarı insanlara karşı güçlü (herkezin bildiği bir efsun açıklamaya gerek yok

♣Zeka (Neden derseniz Büyü savunması ve büyülü saldırı güçümüzü arttırıyor)
♣Güç (Güç Zaten Tartışmasız

♣Delici yada kritik (delici skilde işlemez Düz vuruşlarda devreye girer Kritik her ikisindede Görev Yapar.)
♣Sersemletme şansı (bedenselde olmazsa olmazdır)
Taşlar ◘Suradan Koruyan ◘Öldürücü darbe ◘ Kavrama Taşı Surayla 1e1 ws lerde bu efsun Çok iyidir
ZIRH
♣Max.Hp
♣Kılıç savunması
♣Bıcak savunması
♣Çift el savunması( sw de Çift el kullanan az oYAY kullanan çoksa ok sav la deyiştirin)
♣Ok savunması ( sw de Okçu yoksa Saldırı Değeri ile deyiştirin )(saldırı değerini Bedenselseniz yapın)
Taşlar: ◘Korunma ◘ Savunma ◘ Kurnazlık ( okçu sw de çoksa ekleyin yada Yaşam ama +4 yaşam taşı 300 hp verdiginden Gereksiz Görüyorum ben Hızda olabilir)
Kalkan (her karaktere aytı yapın)(Savaşçı-Ninja-Sura-Şaman)
♣Yarı insanlara karşı güçlü
♣(sura kalkanına Zeka)(zihinselde zeka gereklidir Büyülü saldırı degerini artırıyor ki zihinselde skil atar )
♣Güç
♣Sersemlik karşısında bağışıklık
♣Bloklama (bloklama rakibin saldırısını Miss'e çevirmedir nekadar yüksekse daha çok Miss olur Ayakkabı ve Dönüşmüş Kaskla % si yükselir )
zihinsel iseniz Bloklam yerine Sura kalkanına Çeviklikde Getirebilirsiniz yada hepsinde kaldırın ama ninjada ve savaşçıda kaldırmayın çok düz vururlar

KASK
♣Büyüye karşı dayanıklılık
♣Saldırı hızı (bedenselseniz kesin getirin)
♣Zehirleme şansı
♣Oklardan korunma şansı
Neden Şimşek ve rüzgar yok derseniz Kimisi kritiği önlüyor Deliciyi önlüyor diyor Kimisi Hiçbişie yaramıyor Diyor Son gördüğümde Birisi Gameforce açıklama yaptı hiçbi etkisi yok diye yazmıstı o yüzden kendim denemeden koymıyacağım.
BİLEZİK
♣Büyüye karşı dayanıklılık
♣Max.Hp
♣Delici
♣.........(siz ne getirirseniz getirin

AYAKKABI (Anka Tercih edin Bloklama veriyor dönüştümü 2 katı oluyor)
♣Kılıç savunması
♣Bıcak savunması
♣Oklardan korunma sansı yada Oka karşı dayanıklılık (okçu yoksa sw de Sersemlerme,Saldırı hızı,yada kritik ayarlayın)
♣Max.Hp
♣Saldırı hızı Yada Sersemletme yada Kritik Getirebilirsiniz (sw de çift el çoksa çift el geitirin )
KÜPE (Abonoz Takın Ama surayla ws atarken Daha fazla büyü savunması isterseniz Cennetin gözü küpeyi tercih edin)
♣Kılıç savunması
♣Bıcak savunması
♣Çift el savunması (sw de çiftel yada okçu azsa Zehre karşı koymada Getire bilirsiniz)
♣Oka karşı dayanıklılık
KOLYE
♣Kılıç savunması
♣Bıcak savunması
♣Oka karşı dayanıklılık
♣Max.Hp
♣Çift el savunması (Sw de okçu yada çiftel azsa ikisinden birini kritikle deyiştirin)
ZİHİNSEL SAVAŞÇI SİLAHI NASIL OLMALI?
Cevabı:
↓
♣Yarı insanlara Karşı güçlü
♣ Güç
♣ Zeka(surayla atmıcaksanız yada sw de sura azsa Büyü hızı yapabilirsiniz)
♣Çeviklik
♣Kritik Yada Büyü hızı
STATÜLERİ BİZZAT KENDİM DENİYEREK BULDUM NASIL YAPTIN DERDESİNZ WS LİK BİR SW'DE DENEDİM ÇEVİKLİK,GÜÇ,ZEKA YI TEK TEK DENEDİM 2 TANE +9 MUHAREBEYE 1 TANESİNE SADECE 1 EFSUN DİYERİ DÜZ HİÇBİR EFSUN YOK OLARAK DENEDİM VE STATÜLERİ TEK TEK HEPSİNE VERDİM VE BU SONUÇLER ÇIKTI