Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Quest (Görev) Alma / Bırakma / Tamamlama

kamufLaJ

05ofciragi
Şube
Bilecik
Önce görevi alacağımız adama sağ tıklıyoruz, alabileceğimiz görevler çıkıyor... İstediğimiz Seçiyoruz...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sonra confirm diyoruz...

Sonra bize ne yapmamız gerektiğini ve ödül olarak ne alacağımızı söylüyor eğer kabul ediyorsak accepted etmiyorsak rejected diyoruz...

Görevi aldım ama beni kastı nasıl iptal edebilirim?
Max e tıklıyoruz zaten hemen mission bölümünde içinde olduğumuz görevi görüyoruz...

Göreve çift tıkladığımızda görevin özelliklerini görüyoruz burdan close dersek pencereyi kapatırız, eğer give up dersek görevi bırakırız...

Neden görev iptal ederiz?
Çünkü bir görevin içindeyken başka bir görev alamayız...

Görevi ne zaman yapmalıyız?
Aldıktan sonra iptal etmezseniz istediğiniz zaman yapabilirsiniz...

Görevi yaptım Ödülümü nasıl alırım?
Ödül Size otomatik olarak gelmez, tekrardan aynı adama gidip görevi alıyomuş gibi yapın, görevi yaptığınızı anlayınca tekrardan size görev vermek yerine ödülünüzü verecektir...

Görevlerle ilgili not= Bir çok görevin lvl aralığı vardır, yani arkadaş yapıyo ben de neden o görev çıkmıyo gibi şeyler düşünmeyin. Ve bazı görevlerin açılması içinde başka görevleri yapmanız gerek mesela ben önce doom görevini yaptım sonra crimson wing ve brahman görevi açıldı, ilk başta onlar yoktu...

arkaşlar bu oyuna katkı sağlayın birde

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri