Greatking
Admin
- Discord
- greatking
- Cinsiyetiniz
- Bay
- Şube
- Bursa
Kurallar;
Cezalar:
- Bu bölümde kesinlikle Metin2 Server Tanıtımı yapmayınız.
- Sorularınızı bu bölüme açmayınız. Açarsanız gereken bölüme taşınacaktır.
- Ücretli yardım yapmak yasaktır.(Ücretli yardım istemekte yasaktır.)
- Sorularınızı Ve Server Sorunlarını "Metin2 PvP Soru-Cevap" Bölümüne açınız.
- Anket Açmak Yasaktır.
- Bölümle İlgisi Olmayan , Alakasız Konular Açmak Yasaktır ve Konu Kilitlencektir.
- Konunuza Sadece 12 Saate bir Mesaj Yazabilirsiniz,Başka üyelerin mesajlarına cevap verme süresi yoktur.
- Karşılıklı iş yapmak yasaktır örneğin "Server kurana gmlik verilir" gibi konular kilitlenir.
- Önceden açılan konuyu sahiplenmeyiniz. 2.ci bir konuyu açmak yasaktır
- Server kurulur veya Server kuran/kurar mısınız gibi konular yasaktır.
- Şunu arıyorum bunu arıyorum gibi konular yasaktır ! istek yasaktır. (Örneğin:Max.127 level game dosyası arıyorum gibi)
- Kurulumda paylaştığınız konu içerisinde virüstotal zorunlulugu vardır ! (virüstotal olmayan konular kapatılır)
- Bir konuda mutlaka resim veya konu içeriğnde (Kurulum Değil İçeriği Son Hali) en net açıklayıcı şekilde anlatım olmalıdır.! (en az 2 resim)
- Herhangi bir paylaşımı bir çok konu açarak değilde tek konuda toplamalısınız örneğin server files v1 paylasıtınız v2 yi v1'in konusunda yer almalıdır.Eğer paylaşımı geliştirdiyseniz (v1 iken v2 gibi) aynı konuda yayınlayın,
- Açacagınız konuyu kişileri ezmek yada küçümsemek amaçlı yorumlar aracılığı ile açmayın unutmayınki, Kimseyi küçümsemeye, hor görmeye hakkınız, hakkımız yoktur.
- Bölümün tek bir amacı vardır, pvp server kurulum alt yapı(teknık) hakkında yardımcı konular ile pvp kurulum kolaylaştırılıp geliştirmektir.
Cezalar:
- 1. Konu kilitlenir uyarı alırsınız.
- 2. Konu kilitlenir 1 gün uyarı ban cezası alırsınız.
- 3. Konu kilitlenir 5 gün uzaklaştırma ban cezası alırsınız.
- Şimdilik bu kadar kurallara uymayan cezalandırılacaktır.
- Oynfrm yönetimi kuralları değiştirme hakkını saklı tutar.
Moderatör tarafında düzenlendi: