KARAHAN
03ofkosucusu
Direk konuya girelim.Asla kelebek peti kullanmayın.Çünkü ruh verir ve oyunda ruh hiç önemli değildir.Yürek iksiri 1 m den satılıyor cimri olmayın onları alın
Ayrıca kelebeğe vereceğiniz yemler de boşunadır.
Hasara yonelik arkadaşların ilk 112 lvl boyunca arı kullanmalıdır(tabi cebinize batan 30 m varsa
) çoğu kişi bu düşünceye zaten hasarımız var bize defans yükleyip ezici olmak düşer diye karşı çıksada benim size tavsiyem bu şekilde.Her zaman çift taraflı duşunmek iyi değildir
Hasarım çok var zaten diyeceğine daha çoğaltıp milletin ne biçim vuruyor öküz demesine gururlanmak iyi olmaz mı
Arı şu şekilde güçlenir.%1 çoğaldıkça 10 hasar verir.Az demeyin cunku 4 level oldyugunda arınız inanamıyacaksınız ama 4 k atak veriyor.
Bi de kritikçiyseniz var ya offff
+u1 oldugunuzda canınız isterse arıyı bırakıp (hiç tavsiye etmem ) u1 petlere dönersiniz.Ama % 0 dan tekrar kascağınıza petinizi kasılmış alın ve u1 petlerin mühteşem özelliklerine varın
Hasarcılar baykuş ve böcek kullanın u1 olduktan sonra kapiş.Kasılmış almaya dikkat.100 m de olsa kasılmış alın
Defanscılar çift taraflı düşünmelidirler.Hasara yönelik pet kullanırlar ya da defanscı.Hangisi size uygunsa o .Hasar açığını kapatmak mı yoksa defansınızı yukseltip her dakka pot basmadan kasılmak mı? Siz seçin ben bişey diyemem
Arı veya kanatlı casus kullanırsanız iyi olur.Ama u1 olduktan sonra tartışmaya girmeden defanscıl petler almalısınız.
Uzun menzilciler daima saldırı veya hp ci pet kullanmalıdır.Canavarın sizin yanınıza gelmeden oldugunu gormek zevkli
Ama yanınıza gelince az vurması da zevkli
Yine seçim sizin.Pek ayrıntı yok uzun menzillerde.Seçiminizi yapıp devam edin.

Hasara yonelik arkadaşların ilk 112 lvl boyunca arı kullanmalıdır(tabi cebinize batan 30 m varsa

Defanscılar çift taraflı düşünmelidirler.Hasara yönelik pet kullanırlar ya da defanscı.Hangisi size uygunsa o .Hasar açığını kapatmak mı yoksa defansınızı yukseltip her dakka pot basmadan kasılmak mı? Siz seçin ben bişey diyemem

Uzun menzilciler daima saldırı veya hp ci pet kullanmalıdır.Canavarın sizin yanınıza gelmeden oldugunu gormek zevkli