Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Oyuncu Spotlight - Rishis

Sevecen

06ofkalfasi
Şube
Erzurum
rishis2-612x337.jpg

Ana Karakter Adı:

Rishis
Hangi ülkeden geliyor?

Almanya
Ne zamandır Age of Conan oynarken edilmiştir?

Hiç Kasım 2009'dan bu yana. Erken bir Noel hediyesi oldu.
Hangi sınıfı en oynamayı sever mi?

Benim mutlak favori sınıf benim ana olduğunu Bear Shaman, olduğunu. Benim için bu çok yönlü bir ve mükemmel bir grup destekleyici sınıftır. Ama ben hepsini var ve bunların çoğu bana çok kendi çekiciliği vardır.
Hangi sunucu üzerinde genellikle oynuyorsunuz?

Günümüzde sadece Crom oynamak. Bir roleplaying arka plandan geliyor, ben birleştirme kadar Hyrkania benim karakterlerin çoğu için kullanılır.
Tercih play-style (... PvP, mini oyunlar, baskın, Soloing) nedir

Benim lonca baskını lideri olarak ben baskın söylemek gerekir sanırım.
wink.png
Ama ben de Soloing zevk. Ben her zaman kendi başıma bir süre her bir kere oyun keyfini mümkün olabilir ki, en az bir karakter herkesten bilinen yoktu; aynı zamanda benim guildies yardım hakkında suçlu hissetmeden. Ve PvP / minis de çok keyifli olabilir. Ancak, arkadaşları ile hafızalı Ben sadece PvP ben genelde bazı PvP için 'eğlenceli' bir parçası gibi görünüyor tutum büyük bir hayranı değilim gibi oyuncular odaklanmıştır.

Eğer bir lonca (hatta bir lonca lideri) üyesi misin? Eğer evet ise, kısa zamanda lonca tanıtmak ister?

Hyrkania ben kurucusu, lonca lideri ve raid lideri Güneş'in Cavaliers, hafif RP ve PvE lonca olması için kullanılır. Odak PvE karşı daha kaymıştır çünkü Ama hiç Crom ile birleştirme beri sadece, orada uzakta lonca golü attı. Bizim eski raid birlik Crimson Cavaliers birleştirilecek ve tam baskın ve grup odaklı lonca oldu düzenli olarak şimdi açık T4 tarafından hangi biz. Ama bize hiç bir hardcore baskın lonca düşünün asla. Biz her zaman Hyrkanian ruhunu tuttu. Ve olmuştur olanlar, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bize baskınlar ve her zaman ben pugs ve diğer bazı grupların bir çok yaşamış gibi, sürekli bir rekabet içinde maksimum düzeyde performans bireylerin sürü hakkında daha takım çaba daha fazla olmuştur. Ben yeni bir akıncı kavgalar öğretmek görüş her zaman ve onun performansını artırmak ya da daha iyi vites olsun yardımcı olabilir, ama sağ baştan gereksinimlerini karşılamak değilse o artık öğrenmek olmayacak bir şey takım ruhu, nezaket ve görgü. Yani benim baskınlar dışında almak için tek yolu kötü bir tutum gösteren gereğidir.Biz neyi özetlemek olurdu, ben o artık bize çok ciddi şeyler almadan tüm raid ve oyun içeriği görmek için amaçlayan bir rahat baskın lonca ve raid ittifak, çağrı ok sanırım. Biz oraya bizim zaman ayırın ve biz yolda yolculuk keyfini çıkarın. Biz baskını örnekleri aracılığıyla acele yok gibi bunu beraber yapmak ve bize bir sürü çok uzun birbirimizi tanıyoruz çünkü biz çok iyi biliyoruz ki, yeni bir kavga öğrenirken Biz aptal şekillerde eşit olarak çok eğlenceli silme olabilir şimdi zaman. En azından benim için, baskın kadar ben raid yapmak oyuncular hakkında gibi örnekleri hakkında olmamıştı, ve aynı benim lonca için benim için de geçerlidir ve bu konuda açıkça baskın oyun benim en sevdiğim parçasıdır.
Age of Conan oynarken en epik komik ya da özel bir an neydi?

Ben 2010 yılında baskın grubu binada başladığımızda ilk kez biri için Yakmar gitti. Ben Almira adında bir DT ana tank olarak kurmuştu. Herkes pozisyonunu gitmek için hazır olduğunu, bu yüzden mücadeleyi başlatmak için sordum. o ücret ve kazara aynı anda kökenli totemiyle için yaptığı kısayol vurmak bir KHEMI orta ücret kavga başladı sahip taşıdık var. Biz happend anladı zaman hepimiz çok zor silerek değil hiçbir şekilde olduğunu gülmek zorunda kaldı. Ama ben hiç bir baskında vardı ve o hala bizim ittifak olmadan çalışan bir tıkaç olan en eğlenceli anlarından biri oldu.Eğer Age of Conan ile ilgili fan sitesi / blog / wiki var mı?

Ben korkuyorum. Ben kendi forumun bakımı ve baskın planlayıcısı orada mesajları güncellenmesi ve bizim baskınlar kurma Boş çoğu zaman ayırmanız.
Eğer diğer oyuncular ile paylaşmak istediğiniz başka bir şey var?

Hmm .. gerçekten sadece oyun keyfini ve her karakterin ardında gerçek bir kişi olduğunu unutmak asla!Teşekkür'ın Rishis bizi daha iyi tanımak için izin verdiği için!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri