Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Oyuncu Spotlight - Raude

Sevecen

06ofkalfasi
Şube
Erzurum

pspotlight-raude-612x337.jpg
Oyuncu Spotlight - Raude

Bu ayki oyuncu Spotlight Avrupa forumlardan Raude üzerinde. O on deviantART Conan sanat projesi Age oluşturulan fan aktif bir üyesi ve aynı zamanda onun büyük ekran için geçmişte ödül kazandı. Bugün o bize kendisi hakkında bir şeyler söyler.
Forumlar Ad

Raude (AB)
Ana karakterin adı

Ernin (Crom)
Hangi ülkeden geliyor?

Letonya, şu anda Almanya'da Yaşayan (Lüksemburg'da çalışan)
Ne zamandır Age of Conan oynarken edilmiştir?

Eylül 2008'den bu yana olsa da, bir kaç kısa ve uzun duraklamalar vardı.
Hangi playfield / zindan çok seviyorsun?

Benim favori playfield muhtemelen Connal Vadisi olurdu. Benim ana karakter, Ernin, ben AoC giriş yaptığınızda ben oluşturulan ilk biriydi. O bir Kimmer olduğundan, ben Conarch Köyü ve Connal en Vadisi'ne gitti. Bu Playfield benim sevme oluşturulan ilk izlenim olabilir, ancak çeşitli dişli takımları için avcılık yaparken ben hala, özellikle şimdi, yine zaman ziyaret zevk ve.
Hangi sınıfı en oynamayı sever mi?

Ben oynamak ve gerçekten bildiğim tek sınıf vekildir. Ben hala tekerlek veya özellikle Xotli ait Herald herhangi nasıl çalıştığını hiçbir fikrim yok.
Hangi sunucu üzerinde genellikle oynuyorsunuz?

Aquilonia üzerine (Ernin ile, o ilk başta "Gradivus" seçildi düşünüyorum) başladı.Unfortunatley, ben inatla o zaman böyle iyi bir tesviye fikir değildi Sword & Shield kurulumu tutuyordu. Ben Kheshatta ulaştığı zaman, temelde PvP XP'nin bir yürüyüş yumru oldu, ve gibi tedavi edildi. Ben de hızla küçük ama hoş bir topluluk takdir etmeyi öğrendim Hyrkania, aktarılamıyor. Bir süre sonra Hyrkania ben olsa, biraz çok yavaş baskını ilerlemesini bulmak için başladı, bu yüzden ben beri oldum Crom, için gitti.
Için tercih edilen oyun tarzı ... (PvP, mini oyunlar, baskın, Soloing) nedir?

Ben kendi hızda, benim kendi çoğunlukla seviye. Düzeyinde 80, en Khitai de, ben baskın zevk değil iken. Ben sadece son zamanlarda benim Tier 1 vasi seti tamamladık. Ben oldukça uzun bir zaman vardır almak için üç yıl, biliyorum. Ben insanların bir "casual" oyuncu dediğimiz değilim sanırım. Bu oyunun bu aşamada yeni oyuncular için PvP içine almak son derece zor, çünkü ben kesinlikle, aynı zamanda yeni içerik büyük bir parçası yeni sunucusunda PvP oynayacak.
Eğer bir lonca (hatta bir lonca lideri) üyesi misin? Eğer evet ise, kısa zamanda lonca tanıtmak ister?

Ben gerçekten Crom üzerinde Lochlainn The Free City (nispeten genç) üyesiyim. (Geri Hyrkania üzerine Aquilonia ve Berades Klan Koragg bir üyesi oldu - hala yaşıyorsun sevindim, çocuklar) Lochlainnians teorik, hiçbir lonca olan (lonca tanımlamak - herkes katılabilir ve kimse ücretsiz bir şehir Bir "kayıtsız Paramount" VE, iddiaya, "pantolon isteğe bağlıdır" (hayır, ben bu da ... ne anlama geldiğini hiçbir fikrim yok) gibi) üstün veya alt. Herkes ilgi ise, web sayfasıdır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
PS - Ben Lochlainn Crom üzerinde eski lonca olması gerekiyordu bir söylenti duydum ... Ben kötü bir vatandaş olduğumu ve şehrin tarihi hakkında çok fazla bilmiyorum sanırım.
Age of Conan oynarken en epik komik ya da özel bir an neydi?

Son zamanlarda, benim Tier 1 kümesinin son parçası başlamıştı. Garip sesler, ama ben 2008 yılından beri bu karakterin üzerine baskın (T1 ve 2) ve sadece damla ile kötü şans vardı. Bunun dışında, belirli bir anı tek tek gerçekten zor. Bu oyunda harcanan zaman zaman en "epik" ve "özel" olmuştur.
Eğer Age of Conan ile ilgili bir fan sitesi / blog / wiki var mı?

O bombata (sanırım bir giriş gerektirmez kim) tarafından işletilen beri ben, "benim" diyoruz olmaz, ama ben aktif olduğum deviantART Conan grubunun Yaş , biz AoC ilgili bir şey toplamak, fan sanat, UI projeleri, ekran görüntüleri, lonca sanat ve son zamanlarda, ben bir yaratıyorum dahil AOC için zırh seti veritabanı (sen beni Crom üzerinde Spotları küfrettiği gördüm olasıdır). Ben bugüne kadar resim adil bir miktar topladık. Oyuncular çok aktif olmuştur - bazı insanlar üç yıl süreyle saklanır tutmak olmuştur zırh göstermek için gerçekten mutlu etti. Bu arada, Vanity sisteminin uygulanması için büyük teşekkür!
Eğer diğer oyuncular ile paylaşmak istediğiniz başka bir şey var?

F2P ile gelmesi yeni insanlara karşı nazik olun!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri