Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Ödüllü Warrior Rehberi

marvano

02ofogrencisi
Şube
Sinop
Warrior

Ön Tanıtım

Warrior Karakteri Pristin Tale 2 Oyununda Tempskron Irkına Ait Bir Karakterdir ve Oyunda En Çok Tercih Edilen Karakterdir. Warrior Adındanda Anlaşılacağı Gibi Savaşçıdır. Ancak Aklınıza Balyoz Çift El Kılıç Alan Bir Karakter Gelmesin Oyunun Tank Karakteridir Warrior.

Giriş

Warrior Karakteri Dış Görünüş Olarak Yiğit Bir Karakteri Andırır. Görünümü Vahşidir Ve Güçlüdür. Canı ( HP ) ' si Fazla Defansı Fazla Atağı Da Hiç Azımsanmayacak Kadar İyidir. Kolay Level Kasılır Zor Vazgeçilir Bir Karakter

Genel Tanıtım

Bu Karakterin En Önemli Özelliği Defansının Mükemmel Olmasıdır. Canı Da Oyundaki En Fazla Olan Karakterdir. Bu Karakteri Öldürmek Bir Hayli Zor Olabiliyor Bazen. Her Ne Kadar Parti Karakteri Olarak Durmasada Zindan Partileri İçin Vazgeçilmez Bir Karakterdir. Warrior ' un Kullandığı İtemler ve Diğer Özellikleriyle Devam Edelim ;

I - Warrior Kılıç + Kalkan Kullanır. Defansı Yüksektir. Ancak Bazen Kasarken Daha Çok Hasar Vermek İçin Çift El Kılıç ( Dual-Handed Sword ) Veya Balta Kullanabilirsiniz. Ancak Her Skilli Bu İtemlerle Vuramayacağınızı Hatırlatmak İsterim

II - Ağır Zırh Giyinir. Zaten Adı Üstünde Tank Karakter.

III - Atak Hızı Yavaş ve Kuvvetlidir. Hasar Oranı Bir Tank Karakterine Göre Göze Çarpar Derecede İyidir.

Warrior İtem Kullanımı,

Warrior Karakteri Normal Olarak Kılıç ve Kalkan Kullanır. Defansı Mükemmel Atağı İyidir. Bazen Çift El ( Dual-Handed Kılıç Takarak Level Kasanlar Olmuyor Değil Ancak Benim Önerim Çift El Kılıç Takacağınıza Tek El Kullanın Kalkan Takmayın Daha İyi. Neden Diyeceksiniz Anlatayım. Çift El Kılıç Taktığınızda Atağınız Yarıya Düşer. Zaten Atağı Çok Da İyi Olmayan Bir Karakter Oynuyoruz O Halde Neden Ataktan Çalıyoruz ? Kritik Artması Sizi Yanıltmasın. Warrior Karakteri 10 Kere Vuruyorsa 4 ünü Iska Geçer. Arada Kritik Atarsanız Belki Tek El Kılıçtan Çaldığınız Atağı Dengelersiniz Ancak Bana Sorarsanız Dediğim Gibi Çift El Kılıç Takmaktansa Kalkansız Tek El Kılıçla Kasın Daha İyi Derim. 2. Bir Nedeni İse Skillerin Çift El Kılıç Takınca Veya Kalkan Olmayınca Çalışmamasıdır. Balta Da Kullanabilirsiniz Bu Atağınızı Uçurur Ancak Defansınız Azalır ve Yine Bazı Skilleri Kullanamazsınız.

Beceriler ( Skiller )

Beyaz Olanlar Pasif Skiller

Mavi Olanlar Aktif ve Vuruş Skilleri

Sarı Olanlar Aktif ve Buff ( Aura ) Skilleri

Kırmızı Olanlar Stun Skilleri

Şahsi Görüş

Eğer Oyuna Yeni Başlayan Bir Oyuncuysanız Ben Fiziki Bir Karakter Güçlü Bir Karakter Oynamayı Seviyorum Diyorsanız Veya Benim Elim Hızlı Değildir Benim 3-5 Tane Skillim Olsun Onlarla Oynayayım Diyorsanız Tam Size Göre Bir Karakter Kolay Ölmez Pvp ' de Gayet Güzel Bir Karakter. Özellikle Oyuncular Arasında Fear Diye Tabir Ettiğimiz Korkutma Skillinden Bir Dark Hunter Oyuncusu Olarak Nefret Ettiğimi Belirtmek İsterim

Not : Yalnızca Erkek Karakteri Mevcuttur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri