cüzZamLı
02ofogrencisi
Paladin
Ön Tanıtım
Paladin Karakteri Priston Tale 2 Oyununun Morion Irkına Ait Bir Karakterdir. Oyundaki Tank Karakterlerden Bir Diğeridir ve Tam Bir Parti Karakteridir. Görünümüne Hayran Olmamak Elde Değil. Priston Tale 2 Oyununda Dış Görünüşüyle Herkesi Kendine Hayran Bırakacak Kadar Güzel Görünümlü Bir Karakterdir.
Giriş
Dış Görünüş Olarak İsmi Gibi Şövalyeye Benzeyen Bir Karakterdir. Pelerini Zırh Şekli Gerçekten Üzerine Yakışan Bir Karakterdir. Dış Görünüşü Sizi Yanıltmasın Diyemeyeceğim Ama Her Yönden Güzel Bir Karakterdir

Genel Tanıtım
Bu Karakterin En Önemli Özelliği Tam Parti İçin Yapılmış Olmasıdır. Buffları Skilleri Herşeyiyle Takım Arkadaşları ve Kendisi İçin Mükemmel Bir Pozitiflik Katar Paladine. Dış Görünümüne Bakarak Bu Karakteri Seçenler Skillerini Görünce Daha Çok Seveceklerdir Paladini. Şimdi Birazda Giyiminden , Item Kullanımından Bahsedelim ;
I - Paladin Karakteri Kalkan Ve Kılıç Kullanır. Bu Yüzden Oyundaki Warrior Karakteri Gibi Tank Karakterdir. Bu Yüzden Defansı Ve Canı ( Hp ) Oldukça Yüksektir. Bundan Haricen Çift El Kılıç ( Two Handed Sword ) veya 2 Kılıç Birden ( Dual Handed Sword ) Kullanabilir.
II - Tank Karakter Olmasından Ötürü Ağır Zırh Giyer.
III - Atak Hızı Yavaştır Ancak Gerçekten İyi Atak Yapabilir. 3lü Vuruşları Veya Kalkan Fırlatması Gerçekten İyi Hasar Verebiliyor.
Paladin İtem Kullanımı
Paladin Karakteri Normal Olarak Kılıç ve Kalkan Kullanır. Defansı Mükemmel Atağı İyidir. Bazen 2 Ayrı Kılıç ( Dual-Handed ) Kılıç Takarak Level Kasanlar Olmuyor Değil Ancak Benim Önerim Çift El Kılıç Takacağınıza Tek El Kullanın Kalkan Takmayın Daha İyi. Neden Diyeceksiniz Anlatayım. Çift El Kılıç Taktığınızda Atağınız Yarıya Düşer. Zaten Atağı Çok Da İyi Olmayan Bir Karakter Oynuyoruz O Halde Neden Ataktan Çalıyoruz ? Kritik Artması Sizi Yanıltmasın. Paladin Karakteri 10 Kere Vuruyorsa 4 ünü Iska Geçer. Arada Kritik Atarsanız Belki Tek El Kılıçtan Çaldığınız Atağı Dengelersiniz Ancak Bana Sorarsanız Dediğim Gibi Çift El Kılıç Takmaktansa Kalkansız Tek El Kılıçla Kasın Daha İyi Derim. 2. Bir Nedeni İse Skillerin Çift El Kılıç Takınca Veya Kalkan Olmayınca Çalışmamasıdır. Çift El Kılıç ( Two Handed Sword ) Da Kullanabilirsiniz Bu Atağınızı Uçurur Ancak Defansınız Azalır ve Yine Bazı Skilleri Kullanamazsınız.