Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Ödev siteniz açıldı

burcum33

ofacemisi
Şube
Ağrı
Üniversitede 3. yılımdı ve açıkcası bunca eğitim hayatım boyunca oturup doğru düzgün bir ödev yapmışlığım yoktu. Ancak bu yılda dersimize giren yabancı bir hoca nedeni ile tüm eğitim hayatımın seyrini değiştirip
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
yapmak zorunda kaldım.

Öncelikle konunun başına döneyim. Okuduğum üniversite Türkiye standartlarında üst düzey olsa da ilk iki yılımı kitap yüzü açmadan geçirdim. Sadece sınavdan sınava çalışıp dersleri pek önemsemiyordum. Ancak üçüncü yılımın başında kuzey avrupanın soğuk bir ülkesinden güzelim ülkemize gelen bu yaşlı bayan kafamdaki eğitim sistemini tamamen değiştirdi. Başlarda verdiği ödevleri hiç umursamasam da sonuçta ödev yapmamın gerektiğini anladım. Hayatımda ilk defa ödev yaptığım için biraz garip bir duruma düştüm. Önce internette araştırsam da bir türlü istediğim siteyi bulamıyordum.

Tam ümidimi kesmişken wwww.dersodev.com ile tanıştım. Üst düzey içeriğiyle yardımı fazlaca dokundu ve tüm yıl bu siteyi kullandım. Bana içeriği fazlasıyla yetiyor ve en önemlisi de diğer aramalarımda içerik konusunda bu kadar dolu bir site bulamamış olmam. Her yaş grubu için bu siteyi kesinlikle öneriyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri