Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Nostale Rehber

MAYA

02ofogrencisi
Şube
Bilecik
Merhaba arkadaşlar.Şimdi size Nostalede nasıl iyi bir çar yapabileceğinizi anlatacağım.50. lvl e kadar anlatabilirim.
Şimdi oyunumuzun RPG oyunu olduğunu unutmuyalım.
Oyuna 1 lvlde başlarsınız.İlk önce hep görev yapın.Böyle 18 lvl e kadar gelin.Sonra maden çayırında kendinizi 22-26 lvl e kadar kasın ve canavarlerdan düşen her türlü eşyayı toplayın.Sonra onları satın bunları yaparken görevlerinizi imhal etmeyin.26 lvl den sonra güneşli çayırlar bölgesinde 26-33 lvl e kadar kasılın.Düşen her türlü eşyaları alın bunları ekipman almak,geliştirmek,iksir almak vs. için kulanın.Feron tapınağı girişi görevleri gelecek ben orası kasılma bölgesi olarak görüyorum.Bunları yaparken 36 olun.Ve bunlarla iş seviyeniz otamatik 20 olacaktır.Sonra sp1 almak için topladığınız paralar tüm harcamalara karşı 100-200k olacaktır.Bunlarla yeteneklerinizi geliştirin diğer seviyelerde de kesin imhal etmeyin yetenek geliştirmeyi.Benim param 100-200k olmadı daha düşük oldu.26. uzay ordan gillon taşı kasın.Kılıç eri için daha kolay olacaktır.Sp1 i alın.Sonra feron tapınağında kasılın para toplayın.Bunları yaparken bir pt üyesi olarak yaparsanız daha avantajlı olur.Sonra seviyeniz 40 olunca kuyruklu yıldız çayırında 46 lvl e kadar kasılın.
Sonra bunları yaparken topladığınız parayı 50 lvl lik ekipmanlara harcayın.Onları geliştirin ve depoda saklayın.50 lvl olunca onları giynebilirsiniz.Böylece iyi bir çar yapmış olursunuz.Ben her yaptığım çar da bu takliği uyguluyorum ve epey güçlü oluyorum.Sp2 büyücü hariç diğerleri PvP sistemi kartıdır.Onlara kasılmayı pek denemeyin
smile.png

Okcu - Hızlıdır fakat manası az canı ortadır.Uzak mesafelerden atış yapar.2. silah olarak hançer kullanır hançer sp2 de işe yarar kritik urma olasılığını yükseltir.

Büyücü - Sp4'e kadar bütün spleri yavaştır fakat sp5-sp6 hızlıdır canı az manası çoktur .Büyücü atak ve korunma tarafından gelişmemiş bir meslektir.Bundna dolayı büyücü olanların çok fazla para biriktirmesi gerekir.

Savaşçı - Sp1'inde ''İsteklendirmek'' yeteneği olduğu için depar+moral yükselimi kutsamalarını alır.Depar tempo yu 10 sn. boyunca 5 yükseltir.Moral Yükselimi ile 6 dk boyunca hasar alımını az tutar. Canı çok manası düşüktür.

Binekler

Büyülü Halı : Hız:20"Çöl bölgesinde +2" Speedbooster'la: Tempo +2 Süre +3

Büyülü Silindir : Hız:20 Speedbooster'la Tempo +2 Süre +3

Büyülü Beyaz Kaplan: Hız: 20 Glacernon'da "yan adı FC" hız +2 Speedbooster'la Tempo +2 Süre +3

Borazan Süpürge: Hız: 21 Glacernonda hız +2 Speedbooster'la 5 birim ileriye ışınlar Tempo +3 Süre +5

Ejderha Nossi: Hız: 21 Glacernon'da +2 Speedbooster'la; 4. seviyeye kadar kötü etkilerden korur Tempo +3 Süre +5

Büyülü Deve: Hız: 14 Çölde ve Yanan Kılıç Bölgesinde Hız+6 Speedbooster'la; Tempo +2 Süre +5

Büyülü Kayak: Hız: 20 Glacernon'da hız +3 Speedbooster'la; Tempo +3 Süre +5

Büyülü Snowboard: Hız: 20 Glacernon'da +3 Speedbooster'la; Tempo +3 Süre +5

"Blazing Blades" Pateni: Hız: 21 Çölde ve Yanan Kılıç Bölgesinde Hız +2 Speedbooster'la; Seviye 4 altı bütün kötü etkiler silinir. Hız +3 Süre +5

"Doni Darkslide" KayKay: Hız: 21 Çölde ve Yanan Kılıç Bölgesinde Hız +2 Speedbooster'la; HP ve MP (Seviye*15) arttırır. Hız +3 Süre +5

"Billy Boneshaker" Bisiklet: Hız: Tanımlanamıyor! Çölde ve Yanan Kılıç Bölgesinde Hız +Tanımlanamıyor! Speedbooster'la; Seviye 4 altı bütün kötü etkiler silinir. Hız +3 Süre +5

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri