Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Ninja Gaiden 3 - X360

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan with
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

with

05ofciragi
Katılım
10 Yıl 5 Ay 10 Gün
Mesajlar
111
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Şube
Kırşehir
Ninja Gaiden 1 ve 2’den (NG) sonra Ryu’nun yeni macerasını sabırsızlıkla bekliyordum. Evet, zor bir seridir aslında Ninja Gaiden. Hatta Gamepad çatlattığına, kırdırdığına dair çeşitli efsaneleri bile vardır. Tomonobu Itagaki’nin firma ile yollarını ayırmasından sonra serinin kaderini merak ediyordum. Uzun zamandır videoları ve ekran görüntüleri ortalıkta dolanan üçüncü yapım piyasaya çıktı. Ryu’nun derinliklerine inen oyun nasılmış? Gelin en iyisi birlikte bakalım.

Boss arkası gene Boss!

NG3’ün konusundan kısaca bahsedersek; Ryu Hayabusa’ya Japon Savunma Kuvvetleri’nden görev gelir, Londra’ya giderek teröristlere engel olacak ve gizemli rakibiyle karşılaşacaktır. Tabii ki olaylar daha karmaşık hale gelir. Daha önce röportaj yaptığımız Team Ninja’nın patronu Yosuke Hayashi hikayeyle ilgili olarak şunları demişti, “Hikaye daha çok Ryu’nun karanlık tarafına vurgu yapacak, düştüğü şüpheler, içindeki insani duyguları ön plana çıkaracak. Yeni -Japon Karanlık Kahraman- konseptiyle beraber hikayeye çok önem veriyoruz.”

Hayashi’nin açıklamasında belirttiği gibi senaryo aslında temel olarak Ryu’yu ele alıyor ve asıl kısım burada yatıyor. Önceki oyunlara göre aslında kahramanın daha derinliklerine iniyoruz.

13.jpg


NG3, daha önce geçen sene şubat ayında gösterilen videosundaki gibi başlıyor ve oyunun ilk özelliklerinden biri de burada ortaya çıkıyor yani sinematik aksiyon sahneleri. X tuşuna basarak Ryu’nun kılıcını kurbanına sokmasını izliyoruz ki, aslında burada kurban durumunda olan biziz, zira onun gözlerinden görüyoruz olayı. Bu aksiyondan sonra Ryu maskesini çıkartıyor ve yüzünü de gösteriyor. Daha sonrasını ise oynayınca kendiniz görürsünüz, ama bundan sonra gelen sinematiklerle birlikte kendimizi Londra’daki ilk görevde buluyoruz.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri