Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Metin2 KarakterLerin Zayıf Noktalarından Faydanılarak Ws yi Kazanmak

AŞKIN

02ofogrencisi
Şube
Artvin
Öncelikle Merhaba Bu konuda anlatıcaklarım tamamen denenmiştir.

Arkadaşlar öncelikle kendimizi ninja (
Bıçakcı) olarak ele alalım ve karşınızdaki Savaşçı (Zihinsel) ..

Savaşçı Zihinsel Tamamen Skil ve Düz Vuruş yaparak ws yi kazanan bir Karakterdir.Eğer kazanmak istiyorsanız savaşçının Zayıf noktalarından faydalanacaksınız.

Öncelikle Savaşçı size bi ruh vrusu atıcaktır Bunu + ya çevirmek için ruh vurusu vuruldugunda sizi bi miktar iteler tam bu vuruşu yaptığı sırada takla atarsanız attıgınız takla 3 defa savaşçıya girecektir.Evet ruh vuruşunu yiyeceksiniz ama attıgınız taklanın adama verdiği hasar kadar hasar veremez

örneğin:Adamın vurdugu ruh vuruşu 5k girdi,Sizin o anda attıgınız takla adama 3 defa 3k grdi 3.3=9k atmış oluyorsunuz ve kritikleride saymıyorum bu neredeyse adamın vurdugunun 2 katı kadar eder.

2. bir skile geçecek olursak
Şiddetli Vuruşu ele alalım..

Adam size şiddetli vuruşu vurduğu zaman sizi bi miktar iteler ve yere düşürür 2 3 saniye hareketsiz kalırsınız.Bunu önlemek için adam tam şiddetliyi vurduğu zaman suikast atmanız lazım ki bu sizi 2 3 saniye hareketsiz kalmaktan alıkoyar.

Savaşçının 3. skilini ele alırsak
Güçlü vuruş olur adam size güçlü vuruşu vurdugu zaman gene aynı şekilde sizi bir miktar iteler ve 2 3 saniye hareketsiz bırakır (sersemleyede bilirsiniz).Gene aynı şekilde bunu önlemek için adam güçlü vuruşu vurdugu zaman hızlı saldırı yapmanız lazım ki bu sizi hem 2 3 saniye hareketsiz kalmaktan hemde itelenmekten alı koyar.

Arkadaslar ben yaptıgın bu konu tamamıyla denenmiştir inanmayan deneyede bilir..

Ben bukadarını açıkladım hemen hemen dier karakterler ve skillerede aynı şekilde yapabilirsiniz.

Hepinize iyi günler diliyorum..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri