BayGeveze
03ofkosucusu
Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Forumu kullanmayı pek bilmiyorum.
Şimdi Ejderha Gücü Şaman Efsunlarına Gelelim
Silah:Yarı-Kritik-Zeka-Büyü Hızı-Çeviklik (Düz vuruşlara önem veriyorsanız Çeviklik yerine Delici getirebilirsiniz.)
Taşlar: Ben Karakter taşı basmayı tercih ediyorum. Eğer zamanınız varsa bu efsunlarla 4 adet silah yapın.Karakter Taşı+Öldürücü Darbe+Soğutma Taşı Ekleyebilirsiniz.
Zırh:Serverde çok Okçu yoksa 1 adet Zırh işimizi görecektir.
Efsunlar:Hp-Kılıç-Bıçak-Çiftel-Büyü Hızı
Eğer Okçu varsa Hp-Kılıç-Bıçak-Yelpaze-Büyü Hızı efsunları işinizi görür.
Sırada Kask var. Efsunları: Yarı-Büyüye Karşı-Zehirleme Şansı-Hp Üretimi Bu 4 efsun işinizi görür.
Buda Efsunları Yaparsanız Sağlam Olacapınızın Kanıtı(kendi ws videom)
Bazı PVPler Eski Metin2 Efsun Sistemi Üzerinden PVP Kurdukları İçin şimşek rüzgar ateş gibi efsunlar hala işlevlidir.
Kolye Ve Ayakkabı Efsunları Aynı : Hp-Kılıç-Bıçak-Çiftel-Kritik
Bilezik: Hp-Yarı-Büyü-Delici
Küpe: Yarı-Kılıç-Bıçak-Çiftel-Ok savunması
Ve Kalkanlar: Sersemliğe Bağışıklık-Yarı-Zeka-Çeviklik
Seçimler: Kolye seçimi:İnci Kolye Nedene Büyü Hızı ve Zeka Vermesi.
Ayakkabı:Mest Eden Ayakkabı:Büyü Hızı vererek Skillerimi Çabuk Doldurur
Bilezik:Cennetin Gözü Bilezik:Kritik vererek daha iyi damage vurma olanağı sağlıyor.
Cennetin Gözü Küpe:Zeka ve Kritik vererek Vuruşları arttırıyor
4 aydır Şaman Karakteri üzerinde denemeler yaptığım için pek fazla ws ler hakkında bilgi vermek doğru olmaz.Ama bu efsunlarla büyük başarılar elde ettim.
Bu efsunları farklı sitelerden ne işe yaradıklarını öğrenerek ve deneyerek yapmaya çalıştım.Okuyanlar Teşekkür Ederse sevinirim. İyi Forumlar
Şimdi Ejderha Gücü Şaman Efsunlarına Gelelim
Silah:Yarı-Kritik-Zeka-Büyü Hızı-Çeviklik (Düz vuruşlara önem veriyorsanız Çeviklik yerine Delici getirebilirsiniz.)
Taşlar: Ben Karakter taşı basmayı tercih ediyorum. Eğer zamanınız varsa bu efsunlarla 4 adet silah yapın.Karakter Taşı+Öldürücü Darbe+Soğutma Taşı Ekleyebilirsiniz.
Zırh:Serverde çok Okçu yoksa 1 adet Zırh işimizi görecektir.
Efsunlar:Hp-Kılıç-Bıçak-Çiftel-Büyü Hızı
Eğer Okçu varsa Hp-Kılıç-Bıçak-Yelpaze-Büyü Hızı efsunları işinizi görür.
Sırada Kask var. Efsunları: Yarı-Büyüye Karşı-Zehirleme Şansı-Hp Üretimi Bu 4 efsun işinizi görür.
Buda Efsunları Yaparsanız Sağlam Olacapınızın Kanıtı(kendi ws videom)
Bazı PVPler Eski Metin2 Efsun Sistemi Üzerinden PVP Kurdukları İçin şimşek rüzgar ateş gibi efsunlar hala işlevlidir.
Kolye Ve Ayakkabı Efsunları Aynı : Hp-Kılıç-Bıçak-Çiftel-Kritik
Bilezik: Hp-Yarı-Büyü-Delici
Küpe: Yarı-Kılıç-Bıçak-Çiftel-Ok savunması
Ve Kalkanlar: Sersemliğe Bağışıklık-Yarı-Zeka-Çeviklik
Seçimler: Kolye seçimi:İnci Kolye Nedene Büyü Hızı ve Zeka Vermesi.
Ayakkabı:Mest Eden Ayakkabı:Büyü Hızı vererek Skillerimi Çabuk Doldurur
Bilezik:Cennetin Gözü Bilezik:Kritik vererek daha iyi damage vurma olanağı sağlıyor.
Cennetin Gözü Küpe:Zeka ve Kritik vererek Vuruşları arttırıyor
4 aydır Şaman Karakteri üzerinde denemeler yaptığım için pek fazla ws ler hakkında bilgi vermek doğru olmaz.Ama bu efsunlarla büyük başarılar elde ettim.
Bu efsunları farklı sitelerden ne işe yaradıklarını öğrenerek ve deneyerek yapmaya çalıştım.Okuyanlar Teşekkür Ederse sevinirim. İyi Forumlar